Jag ska bli såhär bra

Det ska jag verkligen. Så bra att jag klarar av UTMB. Ultra Trail Mont Blanc.

Så bra att jag lyckas kvala till UTMB. 

Det blir mer och mer klart i skallen. Det gäller bara att bestämma sig för vilka lopp som ska köras nästa år. Vilka kvalpoäng som ska plockas..

2014 vill jag stå på startlinjen.

Och då menar jag inte ”skulle jag vilja” utan jag menar ska. Då ska jag stå på startlinjen :-)

11 Comments

  1. Ida

    Det är klart som fan att du ska kompis!

    • Miranda Kvist

      Jippi :D

  2. Daniel

    Grymt!
    Jag plockade mina 7 poäng under sommaren och ska fundera under hösten om jag ska försöka 2013 eller 2014. Ska springa ett 100 miles terränglopp i slutet av hösten. Det får visa om jag är redo för en anmälan eller inte.
    Jag plockade mina 7 poäng via:
    Kristins Runde,Norge 50,6 miles ca 2000 hm. 5 toppar som ska plockas och mellan dessa sprang man mest på grusvägar. Helt ok lopp och ganska enkelt men det finns många roligare 2 poängare där ute.

    Hornindal Rundt, Norge 75 km 5600 hm. Riktigt roligt lopp. Stundtals riktigt teknisk fjälls/bergslöpning. Tänk AXA upphöjt till 10. Vi är ganska lika när det gäller tider i löpning och detta lopp tog mig 16 h 30 min. Självförsörjande med en drop-bagstation. Och magisk norsk fjordsmiljö. Flyg till Gardermoen – 8 timmars bilkörning alt flyg Gardermoen, vidare fly till Ålesund, 3 timmars bilkörning. 3 poängare.

    La 6000d, Frankrike 60 km 4000 hm. Frukansvärt bra löparglädje. Skogstigar, vandringsleder och perfekt små grusstigar på bergen. Enormt bra service. Storslagen alpmiljö. Enkelt att ta sig till. Flyg till Geneve och sedan bil 3-4 timmar till Aime. Och från Aime är det bara 1½-2h till Chamonix om man vill ta en dagstur. Och vill man ha bad är det inte mer än ca 1-1½ h till Lac d’Annecy. 2 poäng.

    Jag plockade alla mina poäng under sommaren. Mitt sista lopp var nära att bli en 1 poängare pga att vädret kortade ner loppet lite. Så det kan vara bra att försöka ta några poäng under våren för att slippa jaga poänglopp under hösten om något skulle hända under vägen.
    Du har ju Ursvika Ultra och Tec 100 (anmälan öppnar månadsskiftet aug-sep och platser går fort) här i Sthlm. 2 resp. 3 poäng.

    Lycka till i din planering.

    • Miranda Kvist

      Hej Daniel! Åh vilken fantastiskt inspirerande kommentar och historia! Härligt!!

      Tack för alla tips, jag tror du har rätt när du säger att det är bäst att försöka plocka lite poäng ganska utspritt. Det är nog tanken, och Hornindal måste jag säga är en riktigt inspirerande historia. Jag tror jag kommer försöka gå på ”kortare” men desto ”högre” lopp, dvs inte de extremlånga (just pga foten) utan de med fler höjdmeter.

      I mitt nya inlägg lade jag in de lopp som känns spännande och utmanande :-) Ska du elle rhar du kört Ursvik Ultra förresten?

  3. Pernilla

    Vilken härlig utmaning!!

    Ska bli kul att följa din resa :)

    • Miranda Kvist

      Tack!!!

  4. I Västerås går ju Black River Run (50 miles) nu på lördag som ger 1 poäng till UTMB, men det kanske inte är läge med din fot… :/

    • Miranda Kvist

      Nää alltså jag vågar nog inte 8mil pga knät mer faktiskt. Men du Johanna!! Skrev du något till mig om helgen som kommer?? Alltså jag har ett vagt minne? Det har varit mycket på gång, är du i stan alltså???

      • Jo, jag skrev om det då du fyllde år. Gissade att det försvunnit i bruset av gratulationer :) Jag var i Stockholm i början av augusti, då du for iväg till Jämtland, så det hade ändå knappast passat. Jag och Kerstin var i Sthlm på fredagen och sen var jag i Västerås resten av helgen. Men det blir nog fler gånger :)

  5. Klart du ska!
    Absolut det största jag gjort.
    Starten…
    Utsikten…
    Stigarna…
    Nätterna…
    Väderomslagen…
    Målgången i Chamonix…

    Kärlek!

    • Miranda Kvist

      Tack!!! Du är en inspirationskälla min vän :-)

Comments are closed.