Noll träningsminuter idag

The way it should be. Desto fler förra veckan. Klockade faktiskt in 78km förra veckan, den LÄNGSTA veckomängden sedan mitt löparknä vid årsskiftet. Fakk yä! Jag ska absolut inte ropa hej än, knät spökar och stelnar till i tid och otid. Men det gör sällan ont, och jag har lyckats lära mig att hantera det. Jag är fortfarande hitler kring mina kilometer (fortfarande väldigt få spontana rundor) men det går onekligen framåt för varje vecka – till min stora, stora lycka!!

Ska inte trycka 14milsveckor igen inom kort, utan fortsätta små steg för varje månad. Men som sagt, hell yeah vad fint det känns att göra ”årsbästa” distansmässigt i helgen. Visst, lägg på 100km och man kommer inte upp i förra årets distansrekord, men det skiter jag i. Jag är en klokare, mer allroundtränad, snabbare och starkare löpare! Och jag uppskattar – om än mer -löpningen i mitt liv!

20120807-192420.jpg

Något annat att uppskatta är de 35 som anmält sig till Ursvik All In Facebook, bloggen och via mail. Roligt vi ska ha :)

20120807-192428.jpg

Hoppas alla får en bra tisdagskväll! Själv är jag iförd löparskor, men kroppen och knoppen ska hänga med vänner på restaurang hela kvällen. Vila deluxe!