Varmt i spåret!

Vet ni, jag låg i säng redo för sömn redan kl halv tio igår. (?) Jag är ingen 24årig partyprinsessa direkt haha!

Men men. Pigg på lördag morgon i alla fall. Och tog ett finfint varv på mtb-banan i Ursvik innan jag mötte upp Hanna. Det blev så varmt att vattnet tog slut och kläder kastades… ;-)

I ärlighetens namn var jag ganska seg trots alla timmars sömn. Så snart det gick uppför mindes benen torsdagens köttiga backintervaller. Men men, 2varv blev det + t.o.r hemmet = en finfin het halvmara med snyggt sällis! Bra start på dagen!! :-)

20120825-123535.jpg

20120825-130138.jpg

20120825-130147.jpg

8 Comments

  1. Minna

    Snyggbruttan!!!

    • Miranda Kvist

      tack!!!

  2. Jenny H

    Hej! tack för denna fina och inspirerande blogg. Så kul när du lägger upp bilder från löparspår mm. Bor själv söder om stan. Blir lite sugen på att åka runt och och testa lite löparspår. Var har du för favorit när det gäller olika löparspår typ Ursvik?

    • Miranda Kvist

      Hejsan Jenny! Tack själv :-) :-)
      Haha jag tänker samma sak om södra sidan, att jag borde dit och härja oftare!

      Ursvik är förstås favoriten, nära och bra. Tänker du terrängspår eller andra rundor?? Roslagsleden är fin, men den skulle jag vilja utforska mer också. Sörmlandsleden har jag sprungit en del på, och den skulle jag också vilja ha mer av… haha du kanske ska tipsa mig istället, för att jag kom inte på fler.. haha ;)

      • Jenny H

        Hej! Tack för ditt svar. Ute vid Lida friluftsgård i Tullnge fnns det fina spår. Tror det går ett terränglopp där i slutet av oktober på ca 2 mil.

  3. Lisa G

    Hrm… I vissa sammanhang är du en sjujäkla partyprinsessa iaf;-)

    • Miranda Kvist

      Åhhhhhhhhh SAKNAR DIG!! <3

  4. Man inser verkligen att man inte är någon party princess när man går hem kl efter ett glas alkoholfritt vin. Men så har jag festat på mitt sett utefter Sörmlands leden hela dagen

Comments are closed.