Ett litet beslut

God morgon kära vänner!

Känner att jag måste ta ett beslut, vet bara inte vad. Jo alltså jag känner mig lite täppt. Absolut inte sjuk, absolut inte dålig, men ändå lite täppt och lite snorig. Igår var det kräftskiva till småtimmarna ute i ett kallt tält, men jag satte mig så nära värmaren att min rumpa snudd på brann upp, hetare än så blir man inte ;) Men ändå dragit på mig något?

Nu är frågan bara..

Om det är något som är lite kruxigt så är det att anordna saker och ting, och sedan känna sig halvbra. Jag har absolut inte råd med att vara halvbra imorn. Visst gör jag 32,5km halvbra också, men det är ingenting jag vill behöva göra eller utsätta kroppen/formen för.

Så jag försöker mest förstå om jag förvärrar läget (om det är något att ens förvärra??) genom att springa Kistaloppet eller om jag bara har kommit in i typiska septemberbeteendet för oss löpare. När vi överanalyserar ALLT.

Så just i denna stund vet jag inte faktiskt. Överanalyserande eller förebyggande? 

Skit också.

Jag vill ju inte missa förortsfesten!

3 Comments

 1. God morgon(?) :)

  Klart du ska köra i dag, ta en promenad nu på en gång och sug i dig lite luft. Känn inte efter så mkt. Det kommer bli aproligt och perfekt väder dessutom.
  Om du tar mig under 45 i dag bjuder jag på kaffe i morrn efter UAI :)

  Nu kör vi!

  Robert

 2. Låter klokast att stå över i dag kan annars sluta som min näsa och hosta :( inte roligt ..

 3. Liv

  Klokt beslut!
  Kurera dig, och gör som jag, myser och planerar för bak…!:)

Comments are closed.