TMA !!

Bästa Tuggarn säger alltid TMA. Take Massive Action.

För ett tag sedan kom jag på, för mig, en helt fantastisk idé. Och sakta, sakta men säkert klarnar den. Lite möten, massor av tankekraft och så action på det. Nu börjar det hända saker! ÅHhhhhhhhhh…. men jag kan inte avslöja den heller. Blä på det, men snart så!

TMA. TMA. TMA….

Och vet ni vad. Idéer ska man tro på. För ett år sedan drömde jag om att coacha andra med löpningen. Och nu är jag där. Det insåg jag igår när jag läste ett gammalt inlägg. Det är lite coolt. Sedan vill jag förstås utvecklas osv.. men ändå. Det hände.

Den här veckans studier kräver att vi ska skriva ner 30 olika mål. TRETTIO. Fatta att man måste tro på sig själv. Trettio olika mål. Hittils har jag 24.. gissa vad?

Jag kanske vågar avslöja dem någon dag ;) 

20120907-174839.jpg

4 Comments

 1. vad det kan hända mycket på 1 år! spännande att läsa om vad du har på gång härnäst

 2. karin

  Tänk vad 1 år går så fort.
  Du inspierar så otroligt mycket.
  Har kommit fram till att jag måste börja bygga upp knät igen och konditionen
  som är ganska ok men långt ifrån bra.
  Låter spännande med ditt nya projekt.

 3. Härligt att kunna coacha andra :)

 4. It’s refreshing to stumble upon such a top-notch article. Lately, it’s been more difficult to find good articles like this one. I’m glad I had the opportunity to read your content. I agree with you.

Comments are closed.