And here we go again..

Men så.

Så snart man börjar få upp skallen för satsning i Berlin så blåser dem tankarna bort. Varför? Jo för att man ser sådana här bilder (!!!) från kompisars lopp. Och man drömmer sig bort till höjdmeter och berg istället! WTF?! NOT COOL.

Har följt Transalpines framfart hela veckan. Idag är näst sista dagen. Vem vill köra med mig nästa år då? Nätta 32mil.. 15000 höjdmeter.. 8 dagar.. *drömmer sig bort*

..och förra veckan var det ju (en något förkortad) UTMB också. Och Jonas Buud kammade hem 2:aplatsen (fantastisk löpare!!). Vad skulle jag inte göra för att kunna gå på den tårtinbjudan han skickade på faceebook. Tänk att få höra ALLT om bergen..

Jahapp.

Så försvann den där asfaltskänslan igen.

Haha.

Jo jag vet kära vänner. Andra människor har riktiga problem. Jag vet… ;)

3 Comments

  1. Daniel

    Intressant lopp om man inte blir dragen i UTMB-urnan i januari.

    • Miranda Kvist

      Det ska jag komma ihåg, så ringer jag dig när jag behöver en teammate!!

  2. Jag paxar att slippa bilda lag. Oavsett lagkamrat. Jag måste bli en hårding först.

Comments are closed.