Fredagsfint

God morgon!

Här är man på g ut genom dörren. Dags att åstadkomma lite :-)

Angående morgondagens lopp, Kistaloppet, kommer jag inte gå för fullt. Dels för att jag vill ha ett bra snabbdistanspass (som alla andra mil-lopp på sista tiden), men främst för att jag ska rodda Ursvik All In på söndag. Det ser ut att bli över 50 personer, och jag vill helst inte ha sirapsben, hur kul är det? Nej jag vill vara mitt gladaste och piggaste jag!

Dessutom har jag mycket att stå i imorn, så jag har inget fokus över till tävlingen heller. (Haha för att inte tala om att jag ska gå på två kräftskivor i helgen också. High life, det här blir kul!)

Även om tävlingsskallen börjar visa sig visserligen, men det spar vi till Berlin marathon. Börjar äntligen se 3.20 i horisonten nu. Och förbereda mig för det stryk som det innebär. Härlig smärta, men likväl smärta. 3.20…3.20… eller ja 3.19.59 är det officiella målet.

20120907-090117.jpg

2 Comments

  1. Hej hopp! Dum fråga men hur ska man lyckas förbreda sig för halvmaraton? när sista månaden varit kaos vill säga brutna revben en pencillin kur pga ett stort tandläkare besök och nu dunder förkyld :-( har bra grund men känns f*** inte bra att försöka pressa tider..

    • Miranda Kvist

      Hejsan Anette! Åh vad tråkigt att det varit så dåliga veckor inför loppet :( det är nog samma ”gamla vanliga” recept som gäller. Överdriv sömnen, ät BRA mat (lax, vitlök och avokado är mina favvisar), och vila, vila, vila. Om det känns dåligt i kroppen är det ingen idé att pressa. Ärligt, det finns massor av halvmaror men du har bara en kropp – klyschigt men sant !!

Comments are closed.