Fredagsfesten!

Inom kort rullar Tuggarn och Mikael till soliga Sundbyberg och färden går mot Sälen och Salomon-trail-tour-avslutningen! Awsome stuff som ni förstår. Liten Miranda har knappt packat klart än.. kom ju på att det är kallt däruppe. Jag menar, kallt på riktigt.. så jag rotade fram lite varma kläder.

Tack vare onsdagens blogginlägg är jag fortfarande förvirrad. Tänk vad en rejäl funderare kan skapa ambivalens. Jag hade inte satt ord på mina tankar utan Erik Js kommentar, och därefter så ser jag det lite mer klart. Varför göra något jag inte direkt känner mig så laddad inför. Nej så är det, fortfarande lite fundersam. Beslut får jag ta i helgen. Men nästan lättad över att ha satt ord på pränt. Känslor jag haft men inte riktigt låtit ta plats.

Jag är liksom inte den som ”hoppar av saker och ting” riktigt. Men jag måste inse att det inte handlar om att ”banga” utan val helt enkelt. Vissa val tar mig dit jag vill.. och andra val tar mig någon annanstans. Jag vill inte riskera knät, jag vill inte vara sliten, jag vill knappt åka. Och mitt resesällskap är ungefär lika laddat, så det är knappt heller något problem.

I helgen ska det däremot inte funderas så mycket. Det kommer bli terrängnörderi deluxe anar jag. Först 5h i bilen med grabbarna, och sedan hela helgens event. Så fantastiskt kul! En Miranda som verkligen låtit det bli löpavhållsamt i veckan, känner sig ruskigt sugen inför morgondagens 21km!