Ursvik All In 2012 – vilken dag!!

Ojoj vilken dag!! Härligt härligt :-) Ursvik All In 2012 – bästa all in ever!!

Känner mig löjligt nöjd efter att få sammanfatta en sådan fin dag. Alla hyllningsorden rasar in på facebookeventet och jag känner mig ruskigt bortskämd som vanligt :-) JIPPI!!

20120909-172010.jpg

Solens strålar mötte mig tidigt imorse i Ursvik. Miranda som kom hem från kräftskiva vid 01-tiden vaknade för pigg för tidigt. 07 tittade jag ut genom fönstret och konstaterade att jag skulle få vänta länge innan alla hade vaknat och begivit sig till Ursvik. Men åååhh.. så vad gör jag? Ja, vetitusan. Men jag plockade på mig en jag-är-tagen-ur-en-salomon-reklam-outfit och tittade mig i spegeln. Hur mycket får man matcha EGENTLIGEN? Kan man konstatera.. speciellt när jag t.o.m. matchade päronens bil som jag lånat dagen till ära?

Haha. I alla fall. På plats i Ursvik 08.10. Lite för tidigt. Lite för pigg. Lite för knäpp kanske. Rullade runt mtb-varvet (8km) och myste för mig själv. Lite seg i benen dock innan jag vaknade till. Det var kyligt men solen sken starkt. Det skulle bli en helt AWSOME dag!

20120909-172124.jpg

Jorååååsattteeee…

Väl tillbaka i startområdet började det droppa in löpare. SÅ FANTASTISKT KUL ATT SE SÅ MÅNGA! Jippi jippi!! Hälsade och försökte memorera namn bäst jag kunde. Välkomnade alla och tackade för att jag ”slapp springa själv” ;) Hehe. Låste in grejerna i min bil och strax skulle det bli åka av!

Ca 52-53 löpare vid start, och efter första varvet anslöt ett tiotal, så drygt 60 pers hoppade in och ur tåget idag. Yeah! Ursvik All In – rekord!

20120909-172153.jpg

”Alla följer efter mig” ;) 

..”till vänster..” ??

Så började vi mata mil :-)

Diverse fartgruppen skapades per automatik, men det var ändå ganska få, och väldigt stora grupper. Det var kul att se alla köra ihop. Alla var ute efter kul löpning och en herrans massa trevligt snack. Jag njöt i solen och babblade bort 15km-spåret utan att reflektera nämnvärt. Jag vet mina vänner, jag får inte skriva så, men swosh sa det liksom!! Till mitt försvar så gav alla dessa löpare mig löjligt med energi, och jag hade kunnat trippa på bra länge!

20120909-172028.jpg

”Följa Miranda” i skogen. Hihi..

Robin a.k.a mycket glad!

Men Miranda ak.a Gladast i stan ändå?

20120909-172041.jpg

Efter 15km-varvet blev det lite energipåfyllning och en drös löpare anslöt. Några tackade för sig och strax gav vi oss ut på 10:an. Xtremen (15km) är ju rätt mycket mer teknisk och med fler backar så 10an blir verkligen enkel i jämförelse. Alla var starka och vi avverkade i godan ro kilometer efter kilometer. Jag babblade på som vanligt och konstaterade strax att jag var över 3mil (eftersom jag hade 8km plus alltså) och att vi snart var inne för varvning igen.

Lite mer snicksnack vid varvning och uppsamling. Jag delade ut energibars och räknade deltagarna. 30 personer (!) gav sig ut på 5:an gemensamt och det var härliga glada miner! Nu hade samtliga kommit över 25km-sträcket. Kaffet började närma sig!!

Efter 5an väntade 2,5an bara för att det skulle bli ”all in” och jag spenderade 2,5an med att prata med Björn som korsat America 3 ggr i löparskor. Fascinerande jag vet! 98dagar och 53km i snitt. Den du ;-)

…och snart var vi hemma!!!!!!!

Fantastiskt bra jobbat allihopa!!! Det gick som en dans!! :-)

Själv pratade jag bort milen och kan skatta mig lycklig åt 4 väldigt enkla mil i terrängen. Men det blir så när det är trevligt, så kom med du med nästa gång!! Totalt 32,5km för alla som körde ALL IN. Tjohejsan svejsan så trevligt !

Sedan var den 2h långa fikapausen ungefär lika trevlig haha!

Sundbybergs Rackethall några hundra meter från Ursvik blev ett perfekt tillhåll för lite trötta kaffe – och bullsugna löpare.

Mys med löpare och även FRAMTIDA löpare, lilla Malte och lilla Eira :-)

20120909-173309.jpg

20120909-173317.jpg

20120909-173323.jpg

..så sedan ska man summera ihop detta sjukt trevliga terrängnörderi.

Ungefär såhär glad är jag och kommer jag vara över att få fortsätta köra min All In. Det växer för varje år, och blir bara roligare och roligare.

Tack för att ni hängde på grymma löpare och förgyllde min dag, må vi få massor av fler mil ihop !! Ursvik FOR THE WIN!

20120909-131552.jpg

(Obs! Alla som vill vara med på sådant här skriver det i en kommentar till inlägget så kommer ni med i mailinglistan. Tro mig, upptågen tar aldrig slut från mitt håll). 

Ps. Tack till Henrik och Jakob som tagit massa bilder, you rock!

TREVLIG SÖNDAG PÅ ER!

60 Comments

 1. Henrik

  Tack för en härlig dag!

  (Verkar som en duktig fotograf varit i farten…)

  • Miranda Kvist

   Haha you rock, nu har du kredd i inlägget med. Tack bästa henrik!!!!!!

   • Henrik

    Tack detsamma!!!

 2. Anna Carin

  Åh, nästa gång ska jag vara med! :)

  • Miranda Kvist

   Det kommer du!! :-)

 3. Jonas Smedslund

  Tack för i dag! Hoppas att det blir en tävling nästa år som du pratade om.

  • Miranda Kvist

   Jajamen!!! :-)

 4. Låter ju fantastiskt härligt!! :) Synd att jag jobbade… men nästa år hoppas jag också kunna vara med! :)

  • Miranda Kvist

   SÅ VÄLKOMMEN!

 5. Karin Böcker Alsterfalk

  Lägg mig i listan för terrängterror :), Miranda. Jättefina bilder; Henrik.

  • Miranda Kvist

   nu är du för evigt stalkad av mig ;D

 6. Jakob

  Underbar dag! Tack Miranda, och alla glada löpare!
  Jag vill såklart va med på listan, dagar som dessa vill man inte missa!

  • Miranda Kvist

   Tack själv Jacob!! Jättekul att ses och vi hörs mer!! :-)

 7. Ann Hovbratt

  Tack för en bra dag – lägg gärna till mig på listan :-)

  • Miranda Kvist

   Tack själv Ann!

 8. Eeva Europe

  Det här verkar ju jättekul men jag vet inte om jag klarar av det, ni verkar så tuffa allihopa…

  • Miranda Kvist

   Jodå såklart du kan! De som sprang kortast idag sprang 2,5km :-) och några gjorde 7,5km, andra 15km, några 25km och vissa 32,5km. Helt upp till var och en :-)

 9. Maria

  Åh va det ser härligt ut. Jag vill gärna vara med på maillistan. Nån gång kanske det funkar med övriga familjen.

  • Miranda Kvist

   Du är välkommen, och nu med på listan :-)

 10. Åsa

  Jag vill också vara med i mailinglistan :-)
  Mitt mål är att springa en mil till våren, så kanske jag kan hänga med typ ett varv eller nått.. Din blogg inspirerar mig!

  • Miranda Kvist

   Såklart du ska med, och nu med på listan !!

 11. Kent

  Tack så mycket för en trevlig dag. Jag vill gärna vara med på listan:)

 12. Kristina

  Pilla gärna in mig i mailinglistan. Hann ju inte hem idag till annat än ett hej på fikat, men nästa gång kanske. :-)

 13. Sätt mig på listan är du bussig! :)

 14. Släng in mig på listan!! :-D

 15. Mattias H

  Lyckades hänga på ditt event utan att planerat det. Skulle springa extreme 15 och parkerade bilen när ni tog gruppfoto. Körde 15+10 med er innan jag var tvungen att åka hem t fam. Vill gärna vara med på fler tillfällen…. Lägg till mig på listan.

  • Mattias H

   Glömde att tacka! Kul att löpa i grupp.

  • Miranda Kvist

   Oj vilken slump!! Vad roligt ! :D

 16. Niklas

  Hej. Tack för en härlig dag. Lägg till mig på listan!

 17. Anna F

  Jag vill också va med på listan :)

 18. Nina L

  Hoppas att det inte behöver vara ett år till nästa lilla påhitt. Det är ju så lätt att dra ihop folk i dessa digitala dagar. Och skönt att göra något tillsammans som inte kostar 400kr i anmälningsavgift! Löpning är verkligen en lagsport ibland…

  • Miranda Kvist

   Jorå, det händer mycket! Jag drar ihop sådana här saker oftare än årligen. Håll utkik :-)

 19. Tack för ett toppenarrangemang. Miranda, du springer i väldigt jämn fart och är jättestark i backarna. Min taktik att inte släppa dig ur blicken för att inte bli efter höll hela vägen.

  • Miranda Kvist

   Tack själv Björn!

 20. Åh, det låter superunderbart! Nu ska inte jag vara skadad mer måste få springa bort energi bums!

 21. Linda

  Är gärna med på listan!

  • Miranda Kvist

   Välkommen på listan :-)

 22. Vill också gärna va med på listan :)

  • Miranda Kvist

   Done!! :-)

 23. Hanna

  Ser fantastiskt ut och jag är lite ledsen över att jag fick förhinder. Måste man vänta ett helt på nästa All In? Då får jag nog haka på något annat Duracell-upptåg innan dess, så sätt gärna upp mig på maillistan :)

  PS. Om en vecka ska jag springa Halvmaran för första gången, och jag har konstaterat att jag aldrig siktat på de distanserna om det inte vore för peppen från din blogg. Tack! DS.

  • Miranda Kvist

   Hejsan Hanna! Nej då det lär hända annat ALL IN inom ett år :D

   STORT LYCKA TILL på halvmaran!!! Och tack.. vad glad jag blir!

 24. Ni är så himla coola! Och du är grymt snygg i din övermatchade outfit Miranda..! ;) Jag hänger gärna med i mailinglistan här från Göteborg, kanske kan hälsa på huvudstaden någon gång.

  • Miranda Kvist

   Åh tack tack tack :-) ! Såklart du ska med någon gång, annars blire Skatås All in kanske ! ;D

   • Haha ja, visst finns det potential här också!! ;)

 25. Malin

  Tack för en härlig och inspirerande dag Miranda! Jag vill gärna vara med på mailinglistan :)

 26. Maria

  Tycker att det är konstigt att du väljer en outfit från Salomon en dag som denna när du är sponsrad av Craft.

  • Miranda Kvist

   Hejsan Maria. Jag har samarbeten och är sponsrad av både Craft och Salomon. Salomon främst inom segmentet trail så för mig faller det sig naturligt att ta Salomon just en dag som denna.

 27. Johanna

  Åh jag vill!!! :D Nästan lite bitter att jag missade den här festen! ;) Fick trösta mig med ungefär halva distansen hemmavid… Meeen nästa gång dåå!!

 28. Calle Gustavsson

  Tack för en underbar sammankomst i söndags!

  Du får gärna lägga till mig i mail-listan. /Calle

 29. Elin

  Hej! Ser superhärligt ut. Kunde inte vara med denna gång, men hoppas på nästa! Lägg till mig på listan är du snäll!

 30. Bengt Boberg

  Hej Miranda,
  Trevligt event! Kunde tyvärr inte delta denna gång.
  Lägg gärna till mig på din lista :-)

 31. Hasse Westerback

  Låter ju super! Om jag bara blir kvitt min benhinneinflammation hänger jag gärna med nån gång!

 32. Jocke

  Jag är gärna med på listan.

 33. Jag hänger också gärna med på mejllistan. Man vet aldrig när man lämnar västkusten för ett besök i huvudstaden :)

 34. Jonas

  Jag vill gärna vara med på listan! Måste missat er trots jag harvade runt både extreme och milen i söndags, nästa gång är jag gärna med ert gäng, verkar riktigt kul!

 35. Elisa

  Hej! Vad härligt det ser ut, jag vill vara med nästa gång!:)
  Du får gärna lägga till mig på listan:)

 36. Thomas

  Lägg gärna till mig på listan så hakar jag på nästa gång också.

 37. Åsa

  Det här lät hur kul som helst! Jobbiga pass blir inte lika jobbiga i sällskap av andra, jag är gärna på framöver!

 38. Sven-Erik

  Hej Miranda,
  Jag vill gärna bli med på din maillista tack.

 39. i’ve truly a couple pairs with Bailey Switch rusty hearts power level found in proverb i basically procured beach. that i was wearing this proverb styles very nearly normal carry on cold weather during the environments, come as well as weather they usually never ever found jaded and i simply sprayed individuals and once. many men and women say a flap on the rusty hearts power level folded during although excavation rarely have plus they wont continue being inflexible. these people loosen up whenever you convey them a couple days. this desert sand gorgeous rusty hearts power level are delightful simply virtually my best proverb and plan on qualifing for the dark colored baileys soon! when i without a doubt advise all of these for the lady who would like to glimpse lovable and chic. and then in the summertime they look extremely precious that has a little black dress jean cover. they are simply a little pricy nevertheless, you definately obtain a payments price when you bring him or her up to although i.

Comments are closed.