Ett steg framför det andra!

Försöker förstå varför ”45 vändor uppför Hammarbybacken” på lördag känns så nervöst. Jag brukar inte vara så ruskigt nervös.?!

Löpning är det i alla fall gott om i mitt liv, även om jag inte springer. Skrev träningsprogram i morse, klädesuppkittning (nej det är inget ord) med Johan från Salomon, samt låååånglunch och möte om ett ROLIGT projekt för 2013.

Åh om det är något som ska gå i lås så är det detta!

Nej, låt mig omformulera.. Om det är något jag ska se till att det går i lås, så är det detta!

20121016-143149.jpg

4 Comments

  1. Anders

    One of a kind Miranda!

  2. Thank you for that sensible critique. Me my neighbour were preparing to do some research about that. We acquired a good book on that matter from our local library and most books exactly where not as influensive as your information and facts. I’m quite glad to see this kind of information which I was searching for a lengthy time.

Comments are closed.