Jag gillar Milano

Har alltid känt mig ganska hemma här, trivs bra. Blev en tidig morgon med frukost med Silvia innan hon drog till jobbet och jag sov en stund extra. Nu har jag dock kommit iväg till Porta Garibaldi och avnjuter frukost nummer 2. Det är inte synd om mig, om man säger så :-)

Snart kan jag nog även gå nerför trappor utan att träningsvärken får mig att flämta högt av smärta. Nu flämtar jag bara tyst. Haha. Men vad ska man säga, det känns att man gjort något.

Och som vanligt, som vanligt, har Miranda ”jag som aldrig får nog” Kvist funderat på vad som ska vara nästa steg. Nästa BIG THING. Utmaningsmässigt.

Tills dess sitter jag fint här i soffan på cafet. 19 grader varmt och noll stress. Non c’e male, veramente non c’e male…

20121022-110005.jpg

35 Comments

  1. Har nu läst din långa berättelse om loppet i Italien. I min stad finns det ett gäng som två gånger om året ordnar ett lopp runt Kinnekulle. Leden är på ca 4,5 mil. Jag har varit med och sprungit halva en gång, men sedan satte mina fogar stopp för en fortsättning. När jag läser din berättelse och läser om att det i sådana lopp inte handlar om km-tider utan om själva upplevelsen, blir jag väldigt sugen på att försöka ta mig runt hela leden i vår. Vad spelar det för roll om jag kommer i mål sist? Då har jag i alla fall tagit mig runt och fått en upplevelse utöver det vanliga!:)
    Kram

    • Miranda Kvist

      Hejsan Anna! Helt rätt :-) Det är det som är så otroligt skönt och kul med sådana här lopp. Det är bara glädje och upplevelse! :-)

  2. Tremendous information thanks a lot for publishing. The facts are in all the content of the blog you will discover something to learn.

  3. normalHQ00684 I Heart Selena Tu mejor fuente de informacin, noticias, fotos y videos sobre Selena Gomez en todos los sitios de habla Hispana

  4. Aqua Garden BBS digital

  5. Dayananda Sagar College CoolAge

  6. Document Details Day 2

  7. Capoeira Grupo Alvorada

  8. Ashcroft Terminal Getting Attention Ashcroft Terminal

  9. Romo Laimos fotogalerija Automoto sportas 2008 SASK super ralis sprintas 2008 img4663.jpg

  10. Kies een goede netkabel

  11. Om Cookies Real Travel Service

  12. Sign Up For META Healing Timothy Ryan PHD

  13. LUPI PDL ITALIA POPOLARE UNA ASSUNZIONE DI RESPONSABILITA Italia Popolare

Comments are closed.