Livsfarligt och livligt!

Stundtals livsfarligt när jag liksom blundande för grenar, körde höga knän och verkligen hoppades på det bästa.. innan kärren kom och PLUMS PLUMS…

Haha. Fantastiska torsdagskväll!

Ibland tänker jag såhär, ”Hur hamnade jag här?”. Med fyra snygga militärtränande män i skogen, 4 lampor och en brutal reflexslinga?

Okej, vi pressade inte stenhårt, men visst tusan tog vi i en del ändå. Jag fick slita stundtals för att hänga på, eftersom den svåra obanade trailen gav mig en utmaning! 15km som till slut tog oss hela 2h – inte sen snällaste banan i stan – om man säger så. Eric har nördat ner sig fullständigt och hamrat till sig Sthlms tiuffaste reflexbana? Dessutom har jag hjälpt till på en bit, och jag måste erkänna att Duracelldelen inte är att leka med. Hejsan svejsan vad benen kändes av efter ett tag, men det var bara att tugga på!

20121101-214028.jpg

Backar backar backar. Och obanat. BYGGER STYRKA.

20121101-214041.jpg

Men jag hängde på grabbarna förstås. Det gällde att fokusförflytta om benen blev tunga. Tänka ”mittpunkt” och den mittpunkten var oftast en rumpa i ljusets sken.. hehe..

Och förresten, inga namn nämnda, men om jag snubblade till var somliga väldigt snabbt fram med händerna för att ”hjälpa” haha. Pannlampelöpning är en intim sport med andra ord! ;)

20121101-214047.jpg

Nej men ärligt, HUR KUL SOM HELST! Stundtals undrade man hur tusan man skulle överleva när man for fram i ljusets sken, halkade till på blöta stenar, och undvek diverse klippor och grenar från alla möjliga håll, med minsta möjliga marginal då lampan precis upptäckte dem i sista stund. Reaktionsförmåga deluxe. Här och var skrek man till av rädsla för att vurpa och här och var skrek man WEEEEIIII av glädje för det var tametusan bra roligt!

20121101-214053.jpg

Supermysig torsdagskväll, och ett redigt 2h-äventyr för ben och huvud.

Tack grabbar!!

4 Comments

  1. S

    Coolt! Var börjar spåret? Vill springa =)

    • Miranda Kvist

      Vi kör nog en social runda på fredag, håll utkik! Berskriva VAR är för mig snudd på omöjligt om jag ska vara ärlig, ”någonstans i danderyd” hjälper väl knappast!

  2. Låter skitkul! Vill du öka äventyrskänslan så tycker jag att du ska testa nattorientering. Känslan när man inser att man tappat bort sig på kartan…är man mindre duktig på orientering så ökar sannolikheten för att få uppleva detta. Äventyr helt enkelt. Fartkänslan när man ska läsa karta och parera hinder i mörkret samtidigt. Love it!

  3. Excellent goods from you, man. Adult web Step into this I have understand your stuff previous to and you are just extremely excellent. I really like what you’ve acquired here, really like what you’re stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it sensible. I can not wait to read far more from you. This is really a tremendous Adult web Step into this informations.

Comments are closed.