New York marathon inställt??!!!!

Shiiiiitt jag VET INTE VAD JAG SKA KÄNNA??!

Det här är HELT SJUKT.

Jag lider med alla som tog sig över. Själv hade jag ju varit ännu mer besviken om jag faktiskt var på plats.

Herregud.

Helt sjukt.

Så nu är det helt plötslig inställt också.

Shit vilken dokusåpa.

Ändå förståeligt.. när människors hem är förstörda så lägga massa energi och pengar på ett marathon.. men ändå.. å andra sidan.. och den andra sidan.. osv osv…

Jag är paff..

5 Comments

 1. Jag med! Men magkänslan är alltid den bästa känslan, tur att du gick på den Mirre och stannade hemma. Visst, de kunde ställt in tidigare så inte folk åkt dit men det här är helt stört… finns inte ord!

  • Miranda Kvist

   Helt sjukt!! Tänkt att jag på något vis ”lyckades” pricka rät.. .herregud, tänk om man dessutom bokat om till vilket pris som helst… åhh lider me de som åkte dit, samtidigt som man förstår!

 2. Tänkte på dig när jag såg att loppet var inställt. Kändes ändå ”skönt” på något vis när jag läste att du redan innan det beslutat dig för att inte åka, boka om nya dyra flygbiljetter osv. Hoppas det ordnar sig på bästa vis och att du snart får springa den där fantastiska NY maran och framförallt att det går så bra som bara möjligt för alla drabbade. Ta hand om dig, stor kram!

  • Miranda Kvist

   Hejsan Anna! Tack för din kommentar! Jo..såklart det känns ”skönt” på något vis ändå.. även om man lider med alla som tog sig över och nu inte får springa. Själv får jag se fram emot 2013 :-)

 3. Linnea

  Jag anade att det skulle bli så hela tiden, med andra ord, du gjorde rätt beslut till 100%. Men ibland är rätt beslut inte det roligaste. Du kan ju nu slappna av. Ibland styr högre makter över oss små människor och väder är ingenting vi kan göra något åt. Det blir helt enkelt inte alltid som man har tänkt.

Comments are closed.