Fjällfantast

Inom loppet av några dagar körde jag ju träningspass i värmen och i kylan.

Jag har ju alltid gillat värme på lopp, men jag kommer på mer och mer hur mycket jag gillar kyla. Och så gillar jag gegga också. Ni vet, hur man blivit skogstokig. Men även fjällfånig (hmm.. får jobba på den där; fjällfantast kanske är bättre?). Ja. Fjällfantast har jag blivit. Det började i somras och har fortsatt sedan dess.

Såååå…

Nu frågar Julia som arrangerar Ultra Trail Lago d’Orta om inte hon och jag ska dra iväg till Norge och springa Norges tuffaste fjällöp – Hornindal Runt? Hmmm ;)

Jag har ju flera vänner som jag vet är intresserade av det loppet, och det ser onekligen häftigt ut. Man kanske ska dra ihop ett gäng ändå. 75km. 5600 höjdmeter. Juli är ”bara” lite halvt bokad… Typ. Har i alla fall någon helg kvar (av sommaren) att fördela på någon ytterligare rolighet ;)

2 Comments

  1. Sandra

    Heja!

  2. I am very impressed with your content. I think it’s so engaging due to your unique ideas and interesting wording. Thank you for writing informative content that is written in a sensible and intelligent manner.

Comments are closed.