RIU Palace Bonaza Playa, Illietas ****

Igår när jag och Suss hängde så pratade vi lite om sommar och sol. Vilket fick mig idag att googla lite på bilder på det 4***- hotell vi ska bo på när vi anordnar ”Med löparskor till Mallorca” – löparresan med Odenresor pch Pauluns Resor. 

Halllåååå ser det inte magiskt ut?! Attans. Okej, jag gillar vinter men himlans vad sugen jag blev på sommar och sol helt plötsligt!! Pool, bastu, gym, spa, wifi, strand, bubbelpool, barer, restauranger m.m. bara på hotellet.

Inte för att vi ska ligga vid poolen hela dagarna, utan springa massa skoj förstås ;) Men ni vet känslan att ligga vid poolen EFTER träningen. Hehe. MAN MÅR GOTT.

En annan rolig aspekt med det hela är ju att jag och Suss måste ner och planera en omgång först också. Vad har jag gjort för att förtjäna detta??!! :) :)

Morgonjoggar på beachen, Sommartåget goes Mallis, föreläsningar, middag och fest, bergstur m.m. JIPPI! Kommer bli en fantastisk resa, 4 månader kvar! 

Ajuste. Har fått frågan om anmälan och betalning. Anmälan görs till Odenresor direkt, och vid anmälan tas en bokningsavgift (2000kr) ut. Därefter betalas resterande belopp månaden innan avresa. Platserna börjar fyllas upp nu, känns hur coolt som helst. Kom med ! :-)

2 Comments

  1. Sonja

    ”Vad är en bal på slottet..

    …alldeles, alldeles.. underbar”

  2. I like this site very much, Its a very nice spot to read and obtain information.

Comments are closed.