Du och ditt mål

The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you cant´t achieve it

Det finns citat. Och sedan finns det citat ;)

Jag är rätt säker på att det här citatet kan appliceras på precis allt. Oavsett om din dröm är marathonlopp eller någon speciell tjänst på ett bolag. Eller att fånga snyggingen på andra sidan gatan. Eller att lyckas med något annat. Driva bolag osv.

Jag har tjatat om det förr, att de flesta skulle må himla bra av en liten dos extra självförtroende. Tillräckligt stor dos för att våga ställa sig på en startlinje de aldrig drömt om tidigare. Bara för att inse att – tusan, jag kan ju! 

Nä, jag kommer inte sluta tjata förrän alla har testat på sådana här roligheter ;)

9 Comments

 1. Lisa

  Hej Miranda! All din positiva energi är så härlig! Är du alltid sådär glad eller finns det stunder då till o med även du tvivlar på dig själv och saker? Med det här inlägget är verkligen inte avsikten att tynga ner dig eller någon annan, men har du några tips till mig och kanske andra bloggläsare där ute hur man verkligen tar till vara på tillfällen, livet och hur man mår så där himla bra som du alltid verkar göra? :)
  Vore roligt med ett svar!

  • Miranda Kvist

   Hejsan Lisa! Vilken bra fråga :-) Den ska jag ta upp på bloggen. Fick mig att fundera ganska långt. Om vilken bild man visar upp osv. Om man aldrig faller? Tro mig. Inte är jag bulletproof, inte för fem öre. Jag ska skriva ihop detta, måste fundera lite! Tack hursomhelst, en mycket spännande fråga :-)

 2. Mia

  Du som vill bli bra på skidor läste jag nån gång ;) Marcialonga, 70 km vacker skidåkning i Italien nästa år? Det kan bli mitt mål… Eventuellt.

  • Miranda Kvist

   DÄR sa du något!!!

 3. ida

  klokrent citat!! :) Tack för måndagspepp!

  • ida

   Klockrent menar jag såklart ;)

 4. Himla bra citat! Ska ta och skriva upp det och ha det på en bra plats där jag ser det ofta!:)
  Det är väl just därför jag ska åka Tjejvasan i år, utmana mig själv och mina egna tankar om mig själv. Åkte två mil i lördags utan större problem, så varför skulle jag inte klara av tre!?!:)
  Kram

 5. Att du inte ska behöva hämta mej med helikopter i oktober i dom italienska bergen :) :) för att jag har lagt mej ner och sova :)

 6. Heya! I’m at work browsing your blog from my new apple iphone! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Carry on the excellent work!

Comments are closed.