Arbetsrytm?

Hur man än försöker så är det svårt att bli sådan där morgonmänniska. Attans. Så jag fortsätter sträva efter något jag ändå aldrig verkar bli?

Sitter här strax innan ett och är på topp. Just nu jobbar jag bättre än någonsin. Det här är min tid på dygnet… Inte konstigt att jag jobbar sämre än någonsin kl 06 på morgonen då ;)

Med andra ord är uppgång 05.00 för att hinna med morgondagens militärträning ganska bortblåst. Jag hade någon vag idé om det. Men det blir annan träning senare på dagen istället. Kom hem kvart över tio, och ”skulle bara”. Sedan blev energin på topp och ingen idé att streta emot. Hela dagens uteblivna energi lyckades liksom dyka upp nu. Eller om man precis blivit fulladdad igen?

Jag förstår att det inte är helt optimalt, men jag har fått sjukt mycket gjort de senaste timmarna. Ända sedan jag slutade jobba ”normal heltid” har jag inte lyckats få in någon som helst rutin. Och nu är det värre än någonsin. Det är lika roligt som det är förvirrande ;) Någon måste förklara det här för mig.. 

Ser hursomhelst fram emot morgondagens löpning redan. Det blir äventyr i snön. Och så ser jag fram emot övriga dagar också. Och att det blir februari. Februari är ju minst lika bra som alla andra månader, eftersom allt blir lika bra som vi gör det till :-) Såklart vi ska göra så februari rockar.

I februari förra året sprang jag mig glad på löpbandet. Undra vad jag gör i februari i år ? :-)

Okej då. Bossen (jag) och coachen (jag) säger åt mig (jag) att det är dags att sova så man är stark imorgon. God natt!

3 Comments

  1. Eller hur, bästa månaderna fixar man själv!

  2. jag har samma problem, kl 00:30 spinner kroppsmotorn som bäst oavsett hur mycket jag tränat på dagen. Vi måste antingen fixa oss själva eller resten av samhället…

    • Miranda Kvist

      Jag föreslår resten av samhället!!! ;D

Comments are closed.