BBB och multisporten

Idag har jag gått från jobb till jobb till BBB. För er som undrar vad det sistnämnda är så har det att göra med burgare, närmare bestämt O’learys. Och det var nog menat att det skulle pratas multisport då det var arrat ur det syftet. Jag var inte sen att hänga på, synd bara att jag har en fullklottrad kalender hela 2013. (Har 2013 färre helger än andra år?!) men något ska man väl få till. Utöver äventyrslöplopp ska jag definitivt få in en härlig upplevelse i form av multisport. Och någon triathlon-tävling. Och duathlon. Och lite orientering. Och något annat skoj….

Jag menar.

Vem behöver pengar och lediga dagar när det finns så mycket fantastiskt roligt att hitta på?!

Värmde upp inför burgaren med Stockholms största bulle för övrigt. Snacka om att helga vilodagen…

20130116-231831.jpg

20130116-231840.jpg

1 Comment

  1. Varför inte prova NAR? Norderön Adventure Race, den 8:e juni. En bra provapå-tävling då det inte ingår orientering. Tävlingen har TC på vackra Norderön strax utanför Östersund. Mer info, kolla in Storsjöbygdens multisport (STORM) på Facebook.

Comments are closed.