16:e januari 2009

Igår fyllde bloggen 4 år. Fyra år!!

Jag hade inte ens fyllt 21 när jag började. Nu ska jag snart fylla 25 år för tusan. Det är en lång tid!! Jag ska inte raljera om hur mycket jag har växt och mognat under tiden… hahaha… för sådant vet vi inte ;)

Och det bästa är att bloggen först handlade om mina smycken. SMYCKEN. Hallå hahah… Snacka om att det var länge sedan!!!! (Fast det vet ju ni som varit med ett tag)

Och sedan ett par månader senare handlade bloggen om när jag bodde i Italien. Och första inlägget handlade om min väg dit.

Första inlägget.

Ny blogg. Punkt.
Jag har ju känt mig extremt omotiverad under hösten och vintern, så jag sökte ett jobb i Italien…Och fick en intervju!
Intervjun var i tisdags, med en italiensk-talande fransman som började intervjun med ”Hej Miranda, jag är så dålig på svenska så vi kan väl ta intervjun på italienska?” och jag bara ”si, va bene”. Haha jag som hade förberett mig på engelska, och sökt jobbet på engelska. Vilken chock va! Det slutade i alla fall med att jag hade en skype-konferens på italienska i 20 min! Om inte annat så var ju det en upplevelse! Nu håller vi tummarna!

Förstår ni vad jag skrattade när jag läste första inlägget jag skrev den 16:e januari 2009. Så typiskt mig. ”Om inte annat så var ju det en upplevelse!” 

Det är ju ungefär vad jag har skrivit i alla år med andra ord.

Men det fascinerar mig i alla fall det här med bloggandet. Det är en jättestor del av mitt liv. Inte själva skrivandet i sig, utan allt runtomkring. Bloggen i sig är upphovet till så otroligt mycket. Dels inspiration, men även möjligheter och utmaningar, vänskap och kärlek i mitt liv med mera.

På Facebook frågade Marcus hur många inlägg jag skrivit. Så jag var tvungen att kolla upp det, dock vet jag att jag blev av med en hel del inlägg i slutet 2010 när jag flyttade bloggen. Men såhär ser det ut:

2009 – 474 inlägg, 2010 – 1108 inlägg, 2011 – 1152 inlägg, 2012 – 1343 inlägg.

Så de senaste tre åren har jag snittat över 3 inlägg om dagen. Haha.. .helsjukt. Vad tusan har jag jiddrat om kan man definitivt undra? ;)

Jag funderar på om det är nu man ska dra fram sina favoritinlägg, men det är många. Jag har ju alltid älskat att skriva mina bloggromaner om alla äventyr. Det finns alldeles för mycket som varit kul att jag inte kommer få ner allt på pränt här.

Rent egoistiskt har det givit mig massor att skriva denna blogg. Men jag hoppas verkligen det har bidragit till många andra människors inspiration och välbefinnande också!!

Sådant är guld och gör mig lycklig :) :)

6 Comments

 1. Grattis i efterskott! Det är ju fantastiskt vad mycket som kan hända på den tiden. Första halvan av ens 20 någonting-liv händer det ju så himla mycket. Magiska och spännande år. Kul att du har det nedskrivet!

 2. Lovisa

  Vackra smycken!

 3. Grattis bloggen!
  Jag fortfarande beröm för mitt fina halsband så fort jag har det på mig, bara så du vet! :)

 4. Sara

  Grattis!
  Kan man fortfarande köpa dina smycken? :-) Jättefina!

Comments are closed.