Halvfart?

Är det bara jag eller är bloggen på halvfart?

Jag ska ”inte be om ursäkt” för att jag bloggat så dåligt (om dåligt är = få inlägg) utan slänga in en kommentar. Just nu känns det som att jag använder kreativiteten till allt annat än bloggen. Inom några dagar kommer ni få se var all min energi går just nu :-)

Ibland funderar jag på vad som egentligen gör en blogg läsvärd (inte specifikt min). Är det den ständiga uppdateringen? Men ständiga uppdateringar vill väl ingen läsa om det ändå bara är smörja?

Är det variationen i en blogg? Är det för att man ”lär sig något” varje inlägg?

Är det för att personen i fråga är intressant? Eller har mest fina bilder..?

Funderingar. Mest bara. Oftast kan jag blogga hur mycket som helst, men den senaste tiden har det tagit stopp ibland. Ni vet känslan av att man står i matvarubutiken och är svinhungrig, men man kan OMÖJLIGT komma på vad man ska äta. Hjärnan har lagt ner.

Har haft några sådana stunder på sista tiden vad gäller bloggen, men jag tror mest att det är för att jag just nu står och stampar med ett projekt som jag VILL BERÄTTA ALLT OM in i minsta detalj… men inte ska/kan göra det just i denna stund.

Hepp hepp.

Några ord bara.

Snart snart snart snart snart snart. Blir så trött på mig själv och mitt tjat om ”snart” haha :-)

 

8 Comments

  1. Jenny B

    Själv läser jag mycket hellre en blogg med färre – men genomtänkta – inlägg, än en blogg med en väldig massa uppdateringar som är mer eller mindre likadana.

    Ta du det lugnt, tycker att du skriver mycket – och väldigt bra!

    • Miranda Kvist

      Tack Jenny!!!

  2. Ja, vad är det som gör en blogg läsvärd…för mig beror det på vilken ”fas i livscykeln” jag är inne i för stunden och vilken sinnesstämning jag har. För mig är det alla saker du nämner + flera till som gör bloggar läsvärda. Inte alltid och inte alla samtidigt. För mig som läsare hänger det rätt mycket på mitt eget liv och leverne, ibland behöver jag inspiration, ibland behöver jag verklighetsflykt och ibland skiter jag i vilket…

    Om jag är unik? Självklart är jag det, precis som alla andra!

    Det bästa med att ha en egen blogg är att man gör som man vill, de stunder man nu har en bild av vad det är man vill…

    Lång kommentar som inte ledde någonvart, men idag var det det jag ville!

    Klart, slut!

    • Miranda Kvist

      Jag gillade den här kommentaren, den var lite som mitt inlägg. En liten text som behövde luftas :D

  3. Inlägg som handlar om något är min favorit och inte bara inlägg bara för att.

    • Miranda Kvist

      Jo jag håller med förstås

  4. Johanna

    Den där känslan av att man står jättehungrig i mataffären och omöjligt kan komma på vad man ska äta (applicerat på olika områden i livet) kan vara ett litet tecken på stress/trötthet. Du ska självklart satsa stenhårt på ditt företag, men glöm inte bort att vila huvudet.

    Precis som med träningen så kan man behöva periodisera jobbet så att man inte tar ut sig för mycket. Är det mycket möten eller annat så måste så klart bloggen få stå åt sidan lite grann. När du har tid och inspiration så kan du ju samla ihop några mer allmänna inlägg som du sedan postar i perioder som du har mycket att göra och mindre energi till bloggen (många har ju frågat om träningstips m.m.). Det kan sedan varvas med kortare och mer aktuella inlägg och vad som händer här och nu.

    • Miranda Kvist

      Tack Johanna för din kommentar. Jag tror du har mer än rätt. Jag försöker tänka på det ganska mycket nuförtiden, hur och när man ska ”vila”. Eftersom jag liksom helt glömt av det där med arbetsdagar och helg, så blir det lite ekorrhjul på det hela just nu. Tåls att fortsätta testa sig fram till något som funkar. Bara att tänka på det är en början :-)

Comments are closed.