Offline

Man skulle kunna tro att man skulle över-blogga när man sitter framför datorn hela dagen. Nääää.. snarare offline. Har drunknat i mail och annat. Hittade dock till biblioteket i Sumpan idag, kommer helt klart få agera HK (hemma-kontor) framöver ibland.

Himla roligt är i alla fall att jag och Suss ska till Mallis i början av mars!! Jippi :-) Vi ska bo på samma 4-stjärniga hotell som vi ska bo på under löparresan!

Så det blir en cool vecka med första passet för TNT på tisdagskvällen, och sedan upp i gryningen och sitta på plan till Mallis :-) Nej man ska inte klaga! Om jag är nervös inför uppstarten i mars? Skämta inte! Men det kommer bli AWESOME!!!!

I övrigt så ska jag alldeles strax svira om till min löparoutfit ”warm edition” och möta upp adept Jenny inne i city. Det står trösklar med coachen på agendan!

2 Comments

  1. elsa

    det ser härligt ut! önskar att jag hade kunnat följa med. jag tycker det skulle vara kul med ett inlägg där du visar ungefär hur du brukar klä dig för kallt väder! Jag tycker det är så himla svårt att klä sig rätt, så det vore kul att lära sig av ett proffs ;) (och förlåt om du redan skrivit ett sånt inlägg som jag inte sett)

Comments are closed.