En januariräkning

Hallå och god morgon. Av ren nyfikenhet var jag tvungen att räkna ihop januari månads träning. Ca 27 mil och totalt 42h träning. En blandning av löpning, militärträning, spinning och styrka,

Tjohejsan. Det var ju ganska bra ändå. Lite fascinerad är jag dock, för att jag tycker det blev en del mil ändå. Jag jagar ju aldrig aktivt kilometer (eller träningstimmar) som jag gjorde förr (ni vet gamla nöta-och-springa-runt-huset-Mirre), utan har verkligen dykit på mest skojigheter i januari. En hel del pannlampelöpningar, ett enstaka rejält långpass på 4mil och en del militärträning. En himla rolig månad :)

Februari kommer få gå lite åt samma håll. Får se om jag pumpar in lite strukturerad fart i benen snart igen. Nuförtiden blir det mest lite intervaller på militärträningen, eller att jag jagar en starkare kompis i skogen. Oavsett blir det bra ska vi se.

Har man roligt så måste man ju göra något rätt ? :)

Får se den dagen jag är uppe över 40-45mil på en månad igen. Känns ganska långt borta… och inte heller något direkt mål jag har ändå. Möjligtvis om det inkluderar detta typ.

2 Comments

  1. I like this website very much, Its a rattling nice billet to read and incur information. “Misogynist A man who hates women as much as women hate one another.” by H.L. Mencken.

  2. My brother suggested I might like this website. He was totally right. This post actually made my day. You cann’t imagine simply how much time I had spent for this info! Thanks!

Comments are closed.