En liten torsdagstanke

Hejsan och hallojsan. Jag har tänkt på en sak på sista tiden. Det här med att vara/ha en kommersiell blogg. Det känns typ jobbigt. Jag vill inte bli för kommersiell.

Innan någon tänker ”fast du länkar ju TNT i vareviga inlägg” så ska jag bara skriva några ord. Jag kommer ihåg när jag började blogga om löpningen jan 2010 och några företag hörde av sig angående att testa produkter. Det var ju typ ”det häftigaste som hänt” att inte behöva betala för en pryl. Alltså helt ärligt. Jag tog t.o.m. tillfället i akt att få hem té på posten – jag som hatar te??!

Tänk på att jag var ung på den tiden (jag är mycket mer mogen nu ;) hehe.. nej men ärligt, det är länge sedan). Strax därefter skulle jag väl bättre förstå värdet i att behålla förtroendet på bloggen, och bara samarbeta med några få och tydliga samarbetspartners. Vad gäller produkter osv. Inte produktplacera i vartenda inlägg som jag tycker somliga gör. Jag lärde mig en läxa när jag blev ifrågasatt om jag ”fått eller köpt”? Det där kan man skriva mycket om.

Sedan händer lite grejer i alla fall. Ni vet hur jag helt plötsligt började få föreläsningsgig, anordna event osv. I början var ju allt på en kul basis. Att tjäna några pengar på event var aldrig en direkt ambition. Jag menar, Sommartåget. Haha vi har gått minus på 5 av 6 tåg hittils typ ;)

Men i takt med att bloggen har växt har ju det blivit en ännu bättre marknadsföringskanal. För alla roligheter jag hittat på. För det är så jag tänker, det är kul att sprida sådant man skapar. Och jag har alltid sagt, vad gäller egentligen allt löparmässigt i mitt liv idag, att allt började med bloggen.

Vad försöker jag egentligen komma fram till? Jo. Att bloggen har blivit mer kommersiell på sista tiden i och med att jag skapat TNT (länk så nya vet vad jag snackar om) men samtidigt vill jag inte bli för kommersiell. Hahaha… Men jag hoppas verkligen att alla förstår att min ambition är att skapa härliga saker. Inte utnyttja alla bloggläsare. Jag menar, inget fjällläger kan matcha vårt, och inget annat bolag kan faktiskt matcha vårt Kilian-pris. Och det är lite det som är grejen.. alla dessa år har jag fått höra att människor ”också vill” och nu ser jag till att det blir enklare att ”också vilja?”. Det är så jag tänker! Jag vill utmana alla andra sporteventbolag för tusan! Och hitta små pärlor i äventyrsvärlden att bjuda folk på.

Sedan vet jag inte riktigt vad framtiden innebär egentligen. Var pengar mitt huvudsakliga mål hade jag aldrig sagt upp min inköpskarriär ;) Just nu tar jag mest allt som det kommer. Livet är ju till för att ha skoj och må bra, och göra roliga saker. Med människor man tycker om. Men ni ska veta att jag lovar att inte bomba TNT varje dag. Det är bara att jag är mest ganska stolt…(jag menar, jag dör, bara 3 platser av 12 kvar till Kilian Classik??!) och sedan så är det en stor del av mitt liv idag. Ni får ha överseende :) Rent krasst så är det ju alla mina bloggläsares fel som är så grymma och pushat mig framåt i alla dessa år, haha. Ni har skapat ett monster som bara ser möjligheter juuuuuu ;)

Med andra ord. Allt ok va ? Jag lovar att aldrig lägga upp bullshit på bloggen i alla fall. Té, dieter och modetrender är inte min grej…

Men det blir säkerligen en herrans massa äventyr framåt.. :-)

77 Comments

  1. Lovisa

    Förr har du aldrig bett om ursäkt för din framgång tidigare, börja icke nu. Det är förtjänt!

    • Miranda Kvist

      :-) :-)

    • Håller med!

  2. Miranda! Bomba på =)

    • Miranda Kvist

      Tack!

  3. Jo

    Det är ju stor skillnad kan jag tycka att marknadsföra sitt eget bolag kontra att hela tiden lovorda diverse produkter bara för att man får dem gratis oavsett dess kvalitet eller hur seriösa leverantörerna är. Så fortsätt som du gör och berätta om alla fantastiska äventyr som vi andra numer har möjlighet att hänga med på tack vare TNT.

    • Miranda Kvist

      Hejsan Jo! Tack, och du har rätt!

  4. För min del får du gärna skriva om dina egna projekt, det måste man ju göra som egen företagare! Men hälsoteerna är jag inte intresserad av….

  5. Married bachelors Remedy in indian Astrology Vedic Astrology

  6. Pool Table Get it today to be a real pool fanatic Nutritional Calories.Site Updated Daily.See Recent Posts.And Categories Right Side

  7. SISMAKOP Program Aplikasi Sistem Manajemen Koperasi Nias Community

  8. Pierre LIBOIS LAVALLEYs gallery trsor

  9. Clean Graffiti Framkonst.com PROJEKTBYRN FRAMKONST Graffiti dekorationsmleri Workshops Digital Arts

  10. Scotchman Coldsaw Model CPO350PKPD Workshops for Warriors

  11. El Sabado 25 es el Rodaje Official del Video Trankila Hay de Fifty flow Jerry el sonido perfecto

  12. Cmo pulir los vidrios de su auto

  13. Saints give Brees exclusiverights franchise tag

  14. Down Town Chicken Salad Wrap Sandwich

  15. Esentele Numerele Destinului Numerele Destinului

  16. Contact Improvisation Movement Lab Seoul

  17. Mise v Turecku

  18. Ethiraj College for Women Chennai Gallery Listing CoolAge

  19. Donec vehicula iaculis mi, sed volutpat purus lacinia id

  20. NiniaPimp Magazine Blog Archive geranimo1

  21. a trip to suffolk Touko Sipilinen

  22. , . , . 60, . 701 chelyabinsk.onlinetowns.ru

  23. The Mobile Revolution Cultivating Boundaries of the Unbounded

  24. Cerito y Cruz Educacin Para Maana

  25. Show Posts David Lincoln

  26. Star Wars Force Unleashed Kodikoi.gr

  27. Post a reply Book swap Australia Forum

  28. 3095685888374511428431795596077n Referendum Wear Blog

  29. Lincoln Fitness Blog Personal Trainer In Lincoln Bootcamp Lincoln Weight Loss Classes Lincolnshire

  30. Rasheeda Says Kirk Is Trying To Fix Their Marriage Video The Beat Of The Street

  31. concours dismoi dix mots au collge R. Doisneau 93 Blogedu.tv, la plateforme de blogs ducatifs de France 5.

  32. FILIBERTO Y FUNCIONARIOS PROMUEVEN Y PARTICIPAN EN EL DEPORTE CON LA PRIMERA CARRERA TEPEYAC XCARET Macronews Noticias locales Cancn

  33. I am a novice writer constantly looking for inspirational material. Your article is amazing. You’ve encouraged me to become a better writer. I’d love to be able to write content like this for my readers.

Comments are closed.