Fredagsflyg!

God morgon fredag!!

Är uppe och hoppar. Känns halvlamt när man vaknar halv åtta och vet att vissa polare redan hunnit med ett 75min långt militärträningspass (!) men jag fick utebli idag. Tänkte köra imorn istället. Idag blir det istället löpning! 18.00 vid ÖIP för den som är sugen på lite reflexlöpning. Komsi, alla välkomna.

Själv uppe på språng nu i alla fall. Ska bli intervjuad igen. Verkar vara inne att vara Miranda och skogsmulle? :)

20130201-092552.jpg

I övrigt blir det förstås jobb, men jag ska även gå på babysim med min gudson innan det är dags för löpning ikväll. Nej men vafan, bäst göra fredagen bättre än onsdagen och torsdagen också då ;)

2 Comments

  1. Glenn

    Du missade ett grymt Bruno-pass imorse!!!

    • Miranda Kvist

      Kan tänka mig det!!! Va fannnnnn… men kommer imorn!!

Comments are closed.