Mellan jobb?

Hejsan goingar. Har lämnat mitt jobb och drar till det andra. Kul när man går från inköpsassistent till vd på två röda? Hahaha… inte för att jag är bra på det där med titlar. Det står ju Miranda ”Trailtönt” Kvist, på mitt visitkort;)

Bryter av jobbdagen med ett möte i mitten. Vem vet, kanske får jag t.o.m tag på en kaffe. Av uppenbara själ blir det ingen träning idag, men då får man ju längta till imorgon istället. Fredag 18.00 Östermalms IP för den som är sugen på 15km eller 10km reflex i lugnt socialt tempo.

Mirre rullar vidare denna torsdagskväll. The show must go on! Dags att göra torsdag minst lika bra som onsdag :-)

20130131-164839.jpg

2 Comments

  1. Informations on that Topic: mytechnhow-to-make-use-of-a-wireless-broadband-router-in-your-home-internet …

Comments are closed.