Hela uppslaget i IFORM

20130228-113829.jpg

20130228-113836.jpg

Hejsan goingar. Jodå, idag är en jäkla bra dag. Med andra ord precis som vanligt ;) Gårdagen är raderad ur minnet redan. Idag är känslan hur bra som helst. Trots att jag lyckades orsaka världens största fläck på benet idag. Pesto är livsfarligt.

Ovan ser ni hela uppslaget om vår löparresa i senaste IFORM. Jag är löparledare för Pauluns Resor och IFORM. Känns jätteroligt, ska sluta tjata om det nu ;) vad som är ungefär tretton gånger roligare också är att jag och Suss ska dit nästa vecka. I denna stund om en vecka är vi alltså på plats på Mallis på exakt samma hotell som senare i april när riktiga resan får av stapeln. Vi ska leta perfekta stränder, utmaningar och restauranger. Längtar verkligen!

1 Comment

  1. Linda

    Otroligt roligt för dig, bra jobbat!

Comments are closed.