Jag kom, jag såg, jag föll av cykeln

Jag räknade ut att min bästa chans att koppla bort arbete idag skulle vara att besöka Michels spinningkalas. Jag menar spinningklass. Helvetesklass.

Oj så stark jag var i början. Cykeln må inte ha varit ett häftigt berg att erövra men jag accepterade den. Backe efter backe. Intervall efter intervall. Svetten lackade mer än intervaller på bana mitt i sommaren.

Men så. Halvvägs in. Krutet var borta. Jag började närma mig hammaren deluxe. Totalt urblåst. Vad jag så sällan blir på löpningen… Men cykel jo men tjena…

20130205-210250.jpg

Snart klamrade jag mig fast på cykeln som om den vore min enda vän.. Samtidigt som jag undrade om det ändå inte är skönare att falla av sadeln än att utså kommande 30min intervaller? Jag menar, intervallerna tog aldrig slut???

Tog mig samman. ”Kan knappast vara värre än sista milen på Berlin Marathon” eller ”Det lär vara jobbigare på Fjällmaran i augusti när du jagar topp-position i parklassen…”

Så jag höll mig uppe. Krigade.

Såg (av någon konstig anledning?) yoghurtdraperade paranötter innanför ögonlocken sista kvarten.

1h45min var dagens 90mim pass – som vanligt. Efteråt. Grät jag inte trots att Konsum ej hade vad jag sökte. Men kastar livet yoghurtdraperade hasselnötter tar du dem istället ;-)

Varför? Kan man undra?

Utmanad. Jag gillar att bli utmanad. Dagens 100 intervaller utmanade mig deluxe…

4 Comments

  1. Lovely med tuff tisdagsträning! Själv halvdog jag mitt i en tabata, det kan vara så olika det där. Men när jag läser inlägget blir jag extremt sugen på att dra igång spinning igen. Den här jäkla tidspressen bara, kan ingen ge mig en spinningsal, hemma, med Jessica Clarén och kompisar i, för mycket begärt, va?, va? Näe.

    Du förresten – stort grattis till alla fina framgångar på slutet. Snyggt och bra och modigt att våga vara egen!
    Kram Sofia

    • Miranda Kvist

      Jessica Claren, den berömda. Blir dags för mig att testa hennes pass snart :) Stort tack för kommentaren, blev sjukt glad :) :) vore kul att göra ngt ihop någon gång!

  2. Starkt jobbad, paranötter har tagit över första platsen från cachew som godaste nöt för mig numera. Love it! :P

    • Miranda Kvist

      Hihi!!! I know!

Comments are closed.