Måndagens måsten ?

Hallå gott folk. Hoppas alla fått en bra start på veckan. Själv vaknar jag fortfarande upp lite fascinerad på måndagar. Jag ”behöver inte” gå till jobbet. Det fasta jobbet alltså. För att jag har ju mer jobb än någonsin att göra, men man är så inrutad i livet som heltidsanställd fortfarande. Tankemässigt. Knappast fattat det där med eget företagande ännu.

Men nu är jag i alla fall installerad på favoritkontoret som doftar så gott om kaffe. Här blir det många timmar idag. Jag har en to-do-lista som inte kommer ta slut förrän nästa vecka känns det som… 

Alla som har mailat mig via facebook eller via bloggen. Snälla ha tålamod denna vecka :)

1 Comment

  1. An gripping communicating is designer remark. I suppose that you should write solon on this theme, it mightiness not be a taboo substance but generally group are not enough to mouth on specified topics. To the next. Cheers like your Adult web Step into this.

Comments are closed.