Sådärja för fan! Pyrenéerna here we come!!!!

Alltså ni förstår säkert hur nöjd jag är… ÄNTLIGEN klar med Kilian Classik. Ärligt, jag börjar sakta men säkert skapa mig det bästa jobb jag hade kunnat önska mig. Sy ihop fantastiska upplevelser till fantastiska människor. Kilian Classik i juli, here we come!!

Jag bara älskar detta lopp… och hade väl INGEN ANING om att jag året därpå skulle dra ihop ett coolt gäng och åka ner allihopa. Fan, älska livets alla svängar!!! 

(Om jag är exalterad när jag skriver detta?? Jo för fan, märks det??)

Häng på äventyr här!!

Här är mina ord från förra året. Magic magic magic..!

Det ska vara enkelt, och inte vråldyrt att åka på superupplevelser. Ingen annan arrangör kan matcha detta, hell yeah vad kul!! 4 dagar i Frankrike, 3stjärnigt hotell, ett lopp to die for och roliga människor. Ge mig juli nuuuuuuu 

4 Comments

  1. Kul och spännande! Det kommer säkert att bli fantastiskt bra! Nästa år följer jag med ;)

    • Miranda Kvist

      Grymt Emma!!! :-)

  2. Vilket kanon jobb du gör :) sjukt tilltalande bilder :)

  3. Jag önskar verkligen att jag kunde…..!
    Jag får se om det går nästa år kanske. Ser helt ljuvligt ut!! :-)

Comments are closed.