Snöpulsfredag

Ärligt, don’t try this at home! Testade att försöka hitta den vanliga TNT-reflexen fast när det ännu var ljust i eftermiddags. Det gick ungefär 200m, sedan var jag lost. Helt. Fick springa fram och tillbaka. En kilometer lyckades jag hitta därefter, sedan ytterligare en (sprang fram och tillbaka och spanade efter små-reflexerna i ljuset, inte enkelt att se). Ungefär 2,5km in i skogen gav jag upp. Jag var helt ensam och hade noll koll på vilket håll jag kommit från, och ej heller koll på vilket håll jag skulle.

Så det slutade med att jag helt enkelt härjade obanat kors och tvärs i Lilljanskogen närmsta 5 kilometerna. Jag kan inte direkt återge var och hur jag sprang, men det blev obanat, sen väg, sen någon led, sen obanat osv.

20130208-193754.jpg

Och jag härjade tillräckligt långt för att det till slut skulle hinna bli mörkt. Och vet ni vad. Jag skuttade in på reflexen då (för att jag äntligen såg den!!!) och nej det var inte skicklighet som gjorde att jag hittade reflexbanan på nytt.. (tro mig!).

Så jag fick mitt varv på reflexen till slut, och tur var väl det, för då hittade jag ju ut ur skogen igen.

1,5h snöpuls i min ensamhet. Ihjälskrämd av ett rådjur, men i övrigt smutt och skoj. Precis vad jag behövde för att rensa veckans tankar!

20130208-193804.jpg

2 Comments

  1. Linda

    Blir du aldrig trött männska!? =)

  2. just beneath, are numerous totally not related sites to ours, however, they are surely worth going over.

Comments are closed.