30km på Upplandsleden!

Hejsan goingarna. Söndag kväll. Är jag mör i kroppen? Jajamen. Jajamen.

Idag rullade lillgänget till Enköping för att bjudas på 30km Upplandsled och långkok av bästa Clara. Ingen dålig söndagsbjudning!

Jag fick i mig för lite frukost för tidigt, samt att jag var ganska trött från veckans träning, så första kilometerns ”vi drar över ängen” kändes ganska fint i mina ben redan där.

Men sedan var det bara att börja njuta! Det är ju såhär som långpass ska vara!!! Härlig upplevelselöpning med vänner. Benen kom igång och solen sken. Jag njöt!

20130317-214525.jpg

Många partier bjöd på svårlöpt snötrail. Riktigt jobbig stundtals ;) Men vi rullade på och hade trevligt. Väl framme efter 15km (Clara var EXAKT eftersom det var distansrekord som skulle nötas) innan vi vände.

Strax efter 3h blev jag väl dopad, och i samma veva kom en hel del barmark, så jag hade high-life-känsla helt klart :) :) Ville bara fortsätta i all evighet.

20130317-214541.jpg

20130317-214552.jpg

20130317-214601.jpg

Men haha.. senare någon gång efter 3,5h så kom väl kroppen ihåg att den knappt fått någon energi på hela dagen, och redan gjort en herrans massa träningstimmar (inkl. många intervaller) denna vecka.. och jag åkte på en trötthet jag sällan får fröjden att uppleva. Tror främst att det var baserat på dagens dåliga intag. Klockan var ju fem på eftermiddagen, och jag hade ätit en dålig frukost kring 09.. Inte konstigt att jag föll lite ;)

Dessutom var det verkligen ganska tuffa 30km kan jag meddela. Så Clara slog distansrekord med råge tycker jag!! Hon hade fått minst 5km till på platten… men det här var sjutton gånger roligare :)

20130317-214614.jpg

Väl tillbaka 3h40min senare var det Mirre som skakade av lite energibrist (så sällan som det sker visste jag knappt vad det var) innan vi fick bjudas på FANTASTISKT gott långkok. Magic :) Tätt följd av smarrig Gino med glass!

Ruskigt trevlig dag som jag gärna gör om sjutusen gånger till. Upplandsleden är ju trots allt 45mil lång, så det finns ju massor med möjligheter?! 

Jag trodde visserligen att jag hade fler än 11h träning denna vecka (6 träningsdagar), men är nöjd oavsett. Det har verkligen mosats styrka och intervaller.. så nog blir jag tuff ändå. Direkt efter Mallis-sessionen. Dessutom spontanlöpt ca 80km i snitt de senaste tre veckorna. Får nästan ta tag i mig själv nu. Jag vill helst inte ligga så högt, men det flyger iväg när jag inte är noggrann..  jag vet. I-landsproblem. 

Summa kardemumma. Kommer somna så sjukt bra ikväll. Det var sällan jag var såhär trött. Imorn blir det en fantastiskt trevlig vilodag. Storgilla!

5 Comments

  1. Andrea

    Makalösa Miranda:))

  2. vilket härligt långpass! vilket psyke du verkar ha :) längtar tills ja också kan springa låångt!

  3. Lät ju superhärligt! Ett special-långpass på Upplandsleden (eller Sörmlandsleden :)) med TNT någon gång, kanske? :)

    • Miranda Kvist

      Jaaaa!!!

Comments are closed.