Barmarksönskan

Kände mig helt klart barmarkssugen idag. Så sugen att jag totalt struntade i att springa ikväll pga snöslasktristessen. Haha. Så kan man också träna minsann. Och ändå vara vältränad doldis liksom.

Senast jag sprang barmarkstrail var uppe i Sälen. Lääääänge sen. Finalloppet i Salomon Trail Tour i höstas. Fasiken. Jag vill verkligen ha DET DÄR nu. Ett par träjlisar (på bilden är det Salomon S-lab’arna) och sedan spring i benen. Det är i ärlighetens namn allt jag längtar efter just nu. 11e maj och Kullamannen. Den närmsta tävling jag satsar på just nu. Alldeles för långt bort tycker jag. Nästan 50km ”Himmel, hav och helvete” som Kullamännen bakom loppet säger :)

På tal om Kullaman.. bilderna har Mikael på Stigarna.se tagit. De är från morgonjoggen dagen efter finalloppet; jag, Mikael och Tuggarn var ute och skuttade i skidbackarna. För att i mitt liv så SPRINGER man i skidbackar. Inget annat ;)

4 Comments

  1. härliga bilder :) får bli att åka upp till stugan i sälen mer än för att åka skidor ser jag :)

  2. Här har vi inte snöslask, men det vore skönt att kunna gå ut och springa utan att behöva ta på sig en massa för att inte frysa. Och det vore skönt att kunna springa i skogen utan broddar. Jag vill ha vår!!!
    Kram

  3. Det var en förbannat fin helg. Det får vi göra om nån gång!

  4. Tuggarn

    Ah, det var grymt!!!! Jag minns när jag var i Sälen:)

Comments are closed.