Rek inför löparresan på Mallis!

Hejsan allihopa. Får man vara en sån där jobbig dryg sak som säger ”Jag älskar mitt liv” ? Men ärligt. Det senaste dygnet har varit helt SJUKT!!

Först debuten med Team Nordic Trail och den urladdningen, bara för att några timmar senare dyka upp helt urlakad på Arlanda för avresa mot Espana-land. Och hit kom vi, jag och Suss, med stora leenden. Upphämtade av agenten härnere, supertrevliga Mik, och sedan har det varit tapas, kaffe, sol, samt flängande hit och dit och rekat området inför de närmsta dagarna.

Jag och Suss skall alltså i stort sett reka vartenda steg inför Med Löparskor till Mallorca, löparresan som avgår i april. Man kan helt klart ha sämre arbetsuppgifter… stackars oss måste testa bergspass, mallislångpass och magiska morgonjoggar ;)

20130306-181617.jpg

20130306-181725.jpg

Och dessutom bo på ett helt absurt coolt hotell!! Med ungefär den bästa utsikt som liten Duracell har skådat ?? Jag brukar sällan bo såhär lyxigt själv när jag är iväg på resor, men jävlar så smutt :)

Efter en lång dag är det nu ikväll dags att testa middagsbuffén och lägga upp planen dessa kommande dagar. Det blir en hel del träning, sol och arbete på agendan. Jag tror att både jag och Suss skall nypa oss lite i armen, för att det är fan helt otroligt! Vi ska göra en helt sjukt bra löparresa, och nu känner jag mig helt löjligt taggad inför uppdraget!!!

20130306-181753.jpg