Saker som gör mig glad idag

  • En kommentar skriven av en grym tjej.Vilken härlig artikel! Gillar meningen ”De är alltså begåvade i dubbel bemärkelse” – stämmer så bra på dig! Det är en sak att själv vara en grym atlet och elitmotionär, men att även vara grym på att hitta på roliga saker för att motivera och få andra att vilja springa och uppleva saker – det är verkligen begåvning i dubbel bemärkelse :)”
  • Blogginlägg om Team Nordic Trail som man kan läsa här, här och här.
  • Världens goaste Tobias Gustavsson har pratat om Sommartåget på Radio. Vid 11.10 in i programmet. Lyssna!!
  • Det här inlägget som Susanne har skrivit. Blir stolt även här.
Och vad ska man mer skriva egentligen. Att ”bekräftelse inte är allt kanske” känns passande. Med tanke på dagens punkter och inlägget innan om mediauppmärksamhet. Hehe. Så glad blir jag förstås OCKSÅ av mina vänner och min familj idag :)
Och att ta det lite lugnt. Jag kör lugn vecka.

3 Comments

  1. Åh, nu förstår jag varför mitt trail-inlägg hade så många läsare helt plötsligt! ;)
    Som sagt – är man grym ska man ju få höra det också! :D

  2. They may be cheap rs 3 gold. I bought any of them towards the wintry weather recently while i remain in quotation that means, moistened along with wintry vicinity additionally they delayed good. Even if I didnrrrt desire to carry these items in your wet/snow, photographs gained bogged down in something type of season what you previously great- saved us all incredibly trendy and additionally dried. Besides painted them all while moved and that they were amazing stroll in every daytime. They’re just exceedingly resilient and trendy rs 3 gold. Really worth income when i may certainly reccommend him or her!

  3. Thanks for sharing excellent informations. Your site is very cool. I’m impressed by the details that you have on this web site. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found just the information I already searched everywhere and simply could not come across. What a perfect web site.

Comments are closed.