Trailtisdag igen!

Hämtade upp en liten mor i morse för en morgonpromenix, innan jag rullade in på gymmet för lite höftlyft och annat löpstarkrelaterat. Nu håller jag på och betar av saker i en herrans salig blandning. Är lite lycklig över att det är tisdag för det betyder ju TRAILtisdag för min och TNTs del. Känns jäkligt bra. På något vis har det känts lite som att jag ständigt väntat på något sedan årsskiftet. Jag har jobbat med allt inför något. Och jag är verkligen glad för att saker och ting börjar hända på riktigt nu. Ni får gärna påminna mig om det senare iår när jag är trött och sliten för att ”det händer för mycket” haha ;) 

 

4 Comments

  1. We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your website provided us with valuable information to work on. You have done an impressive job and our entire community will be grateful to you.

  2. Even rough I’ve got 4 set of two runescape gold (Twice typical quite short, 1x in height as well as 1x miniature), however these are the most popular.They are simply merely adoreable along with a bluejeans and a wonderful tunic above the application, without taking about a lot leg ;)Anymore fearless . element gets specialer, they will nonetheless continue my own tip toes while designer when the snooze really does.

  3. I’m grateful for this information. You have presented your viewpoints in an interesting, unique and insightful way. I’ve read other writings on this subject matter that were dull and boring. Your article is very interesting.

Comments are closed.