Uppslag i Sportguiden med SkogsmulleMirre!

God lunch på er! Sådärja, nu har jag äntligen fått tag i ett nummer av Sportguiden. Och vet ni vad, DÄR ÄR JU JAG! Miranda som ”gör löpningen till ett äventyr” skrivet av grymma Jenny Sunding.

I ärlighetens namn är det här bland det bästa jag har läst skrivet om mig. För att Jenny har på något vis sammanfattat mina senaste år på ett sätt som verkligen plockat ut de få brytpunkterna och småsakerna. Ibland när man läst en artikel om sig själv kan man känna ”fast det var ju inte såååå” jag menade, men så kände jag verkligen inte om detta. Det här blev ju som min blogg fast i mycket-nerkortat-format. HÄRLIGT!!!

Dessutom STORT TACK TILL CAMILLA som langade tidningen till mig :)

20130312-120251.jpg

20130312-120258.jpg

20130312-120305.jpg

Sedan förstås sjukt nöjd Mirre med att få in Team Nordic Trail i artikeln… Glömde kanske nämna att jag jobbar med Salomon Trail Tour också. Så jag lägger in det här ;) 

9 Comments

  1. Moa

    Grym artikel ”skogsmulleMirre”

  2. Kul artikel! Hoppas få tag i tidningen och läsa!

  3. Vad glad jag är att du gillade texten Miranda! Det är du som är grym :-)!

  4. Your content is valid and informative in my personal opinion. You have really done a lot of research on this topic. Thanks for sharing it.

  5. it actually is truly a level of comfort runescape including a eye-catching runescape

  6. You’ve included all the qualities in good writing I like all in this article. It’s unique, provocative interesting and thought-provoking. I have to agree with your unique viewpoint. Thank you.

  7. 3E TRIPL3HEALTH Gallery SOCOM 4 U.S. Navy Seals Screenshots Screenshot 2

Comments are closed.