Trailtisdag med TNT!!

Bästa kvällen i veckan, jippi tjohej!!

Efter en härlig mediaöverdos idag (precis, inte bara att jag hittade mig själv i Sportguiden, nej jag pryder ju herregud nya Outside träning… kommer upp i bloggen strax) så smackade jag om till ledarlöparkläder inför kvällen.

Rullade iväg i Lilljanskogen redan halv fem för att reka en härlig intervallsträcka. Jag kan meddela att hela skogen bestod av dödssträckor (is, is, is!!). Men men, skam den som ger sig ;)

20130312-212707.jpg

Strax innan 18 började alla löpare trilla in, JIPPI! Känns precis lika roligt idag att se dem alla! Tuffa gruppen skubbade iväg snabbt som attan, och jag vet med säkerhet nu i efterhand att de styrdes med järnhand av SuperJohan. De fick jobba, men visst hade de skoj. Basgruppen tog bästa Maria hand om och så skulle jag; Mackan och Malin plocka med oss den stora medelgruppen på nästan 40 pers ikväll.

Strax innan avgång hoppade Angelica på mig, uppenbarligen hade bussar försenat 3 löpare som kom springandes efter de andra. Då alla grupper hann iväg, och jag inte riktigt visste var medelgruppen skulle befinna sig exakt så spontanimproviserade och körde jag ett specialpass med Hanna, Åsa och Angelica som kom sent. ”Straffintervaller” fick det bli, så nu lär de aldrig komma sent igen ;) ;)

Haha.. men de kämpade på sjukt bra när jag bjöd på intervallstege med diverse jaktstarter, 1-2-3-4-3-2-1min, peppade varandra. Och även om vi hade rätt bra med skoj, så blev det en hel del kämpa och mjölksyra också förstås! Nästan lite miniPT-grupp för mig ikväll alltså, härligt spontant!

20130312-212720.jpg

20130312-212802.jpg

20130312-212809.jpg

Efter passet var det endast leenden som jag såg på löparna, och visst jag kanske tjatar, men jag blir verkligen sjukt stolt. Och det gör mig verkligen genuint lycklig när någon säger att de haft ett riktigt bra pass. Sjukt nöjd!! Nu ska vi bara fortsätta prestera jag och mina superledare :)

Nästa vecka blir medelgruppen min på riktigt. Mohahaha… Blir bra! Tack för ikväll!

42 Comments

 1. Andrea

  Roligt att det går så bra för er satsning, du är grym:))

 2. Tack själv – riktigt rolig kväll!! :)

 3. Mikaela

  Hejsan! Låter galet kul, hur gör man om man är intresserad av att prova att vara med någon gång? :)

 4. These runescape gold are awesome! exactly where they were spilled on, put on via sand, mud, grime & rain, on the beach! They ended up a breeze to clean & look like new even after all that! I will always buy runescape gold! I just hope they come out with more styles

 5. This is among the factors why I keep heading back to this page. This article is loads of know-how and I cannot wait to begin using them. I love how it’s evident that you took plenty of time and effort in research. I never enjoy it when I continue reading postings that are five hundred words long but are missing in substance. It’s like they just want to wind you in and they’re not really providing something solid. So thanks a lot!

 6. Post a reply Linux Admins

 7. UberSciFiGeek.com Article

 8. One Two Sport .. ..

 9. Does your personality get on everyones nerves Blame your white matter. Neurological Correlates

 10. The Leading Education Services for Competitive Exams, Entrance Exams, Colleges, Institutes, Blogs, Groups, Career Options bkons.com

 11. Haixian Innovation Technology Co.,ltd.

 12. IGNACIO ARANGUIZ AutoPlanet

 13. 2FaceIdibiaAnnieMacaulay9 NOLLYWOOD ACCESS

 14. Tetraed LIMS logiciel de gestion de laboratoire Sern amet port gaslelus

 15. Tlcharger Dota 2 Dota 2 Download Dota 2 Download

 16. CGIWrap Error Real UID could not be changed

 17. 426631473ISBNEAN8EAN13 of UPC bar code database

 18. THQ nun endlich zerschlagen gamesfever

 19. Mitteilungen und Komentare Flugschule Mendelin

 20. Los Angeles SpayNeuter Programs and Services

 21. Defy Advanced SL alternativegeometry bike

 22. US Recognizes Unelected Al Qaeda Terrorists as Syrian Representatives

Comments are closed.