Det börjar närma sig

”Startskottet på året”. 

Inte för att jag har chillat fram tills nu egentligen. Men snart är det fan på G. Typ Livet. Våren. The shit. ”11 dagar till Mallis” skrev Ida på sin facebook. Ajuste. 11 DAGAR TILL MALLIS! Jag som löparledare på min första arrangerade löparresa i utlandet?! TAMEFAN. Och sedan står man ju på startlinjen till Kullamannen strax därefter. 50km ”Himmel, hav och helvete”. Ojdå. Tamefan igen. Och sedan är det dags för arrangerandet av det stora Åre-lägret. Jippi tjohejsan!! Och sedan är det ju Stockholm Marathon och roadtrip till både det ena och det andra loppet på Salomon Trail Tour. Innan det är Stockholm Trail, massa juli-event osv. Men men. Jag får nog bara kolla 2-3 veckor fram i kalendern tror jag. Underlättar för mitt exalterade hjärta! :)

Även om jag egentligen skulle vilja lägga väldigt mycket fokus på min egen form och träning, och tävlande, så är det fokus nummer två i år. Precis som jag har nämnt tidigare. Huvudsaken är faktiskt att fixa alla event och åtaganden i första skedet. Men visst vore det toppen att även vara i sitt livs form. Hehe. Får väl försöka mig på det också.. sitta still är ju ändå inte min grej. Weeeehoooooo!

11 dagar. Sedan smäller det!

Utsikten från hotellet på Mallis

1 Comment

  1. Skönt att kunna läsa din blogg och drömma sig bort lite. När jag själv inte kan träna som önskat är det toppen att få ta del av dina äventyr! Kör på! :D

Comments are closed.