Inte bra alls

Hejsan på er. Jag grämer mig över utebliven vårlöpning igår. Och över att vakna 05.20 och inte dra iväg på morgonträning. Över att vakna med huvudvärk, känna sig febrig och frossig om vartannat, och över att behöva ställa in allt planerat idag. I säkert sex månader har jag tänkt skriva ett inlägg med titeln ”Jag har inte varit sjuk på evigheter!!” haha. Men låtit bli, eftersom det är att leka med elden. Jag har ju varit frisk som en nötkärna hela vintern, jag har inte ens nysit en enda gång (?!). Kunnat träna på utan något problem alls, förutom förra veckans knäproblem då förstås.

Men så. Idag är jag varm, ur slag, trött och hängig. Har bokat bort allt för dagen, och kör hemmakontor i sängen. Det är illa då de tre kommande dagarna består av saker jag högst ogärna vill boka om eller boka av. Och knappt kan egentligen.

Illa!!! Och samtidigt finns det ingenting som betyder mer än att bli frisk till helgen förstås. Mallorca here I come. Än så länge är jag inte orolig.. bara frustrerad. Lite orolig förstås. Kroppen är ju alltid lite tröttare efter sjukdom, så jag hoppas verkligen jag repar mig snabbt och får några friska dagar innan avresa.

Så oerhört typiskt.

7 Comments

  1. Josefin

    Krya på dig!!!

    • Miranda Kvist

      Tack !!! :)

  2. Hanna

    Åh vad tråkigt! Jag håller verkligen tummarna för att du ska bli frisk snabbt.

    • Miranda Kvist

      Tack Hanna!!!

  3. Pernilla

    Krya på dig!!!!

    • Miranda Kvist

      Åh tack!!

  4. Krya på dej och ligg kvar under täcket i dag..

Comments are closed.