Jag ska föreläsa i Göteborg!

Om en vecka! Så det är snabba puckar :) Det är för Tjejmarathons räkning, den 17e april.

Jag saxar rakt av från deras sajt:

Här i Göteborg har vi den stora äran att få lyssna på Miranda Kvist i tjejmarathons regi. Jag är både glad och stolt över att vi får samarbeta med den här inspirerande och duktiga tjejen.

Onsdag den 17 april finns hon på plats i Göteborg för att dela sina upplevelser med oss och inspirera alla tjejmarathonlöpare inför det häftiga äventyr som väntar er. Vi har 40 platser och 15 av dem är reserverade för er som är anmälda till loppet, övriga platser är öppna för alla som vill komma och lyssna!

Tid: 17 april 17.00-18.30

Plats: Karlavagnens idrottscenter, Industrivägen 37, Sävedalen, Göteborg

Kostnad: Valfri summa doneras till vår insamling, antingen genom insättning här eller genom att lägga en slant i bössan på plats. OBS! Jag vet att det varit mycket funderingar kring vad som är en lagom summa på dessa föreläsningar, jag tycker 100-200 kronor är ett bra riktmärke, men ni ger det ni känner att ni vill ge. Självklart får ni ge mer om ni vill! :)


SÅÅÅÅÅÅ KOMSI KOMSI!! :)

Fantastiskt om man kan bidra med både inspiration och pengar till en god sak!

5 Comments

  1. Attans att jag är uppbokad den kvällen!:( Annars hade jag faktiskt kunnat tänka mig att ta tåget ner till Göteborg och lyssna på dig. Hade varit så roligt!:)
    Kram

  2. It is really a nice and useful piece of information. I’m glad that you shared this helpful information with us. Please keep us informed like this. Thanks for sharing.

  3. I’m really loving the themedesign of your blog. Do you ever run into any internet browser compatibility issues? A couple of my blog visitors have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Firefox. Do you have any suggestions to help fix this issue?

Comments are closed.