Renovering pågår!

Vaknade pigg som en lärka vid 05.45 idag?! Jag tror kroppen har lärt sig att det är militärträning start 06.15 på onsdagar nuförtiden. Dock inte för mig idag, utan jag skulle möte Jocke på Specialistgruppen. Pigg Mirre tog därmed en morgonpromenad till stan och hann med latte på Hava Java i min ensamhet i lugnet. Jobbade bort lite mail och sedan dags för treatment!

Jag får ju inte tjata om mitt knä, speciellt för en viss kompis, men det får bli ett sista inlägg då. Tack gode Gud inga tendenser till löparknä (!) utan en irritation till följd av lite obalans mellan mina olika muskler kring framsida lår. Jocke skulle säkert förklara det bättre, men men. Jag är mest lycklig förstås. Och ömmandet känns knappt nu.. Så YES! Helt enkelt.

20130410-090352.jpg

Vi myste till det lite med akupunktur innan tejpning och ”ingen träning idag Miranda”-order. Ja, inte benen iallafall. Får säkert göra armhävningar om jag vill, men vetifan hur sugen jag är på det ;)

20130410-090528.jpg

Ajuste, det är ingen som slår mina knän och så.. Utan det blir blåmärken om man krälar på backen ibland. Krigssår!

Hursom, mycket glad Miranda! Dags att rocka onsdag!

13 Comments

  1. It’s not exactly normal for me to read this kind of subject matter, but this caught my attention as soon as I read the first sentence. Thank you so much.

  2. Gears of War 3 Brotherhood of Resistance

  3. Elefanten Apotheke Bren Apotheke Erbach Bren Apotheke Erbach

  4. Stiri Comentarii Update ICAS program de contabilitate v. 1.0.199 30 Aprilie 2013 Expert Software Company

  5. Poze Porno Poze Funduri examinarefund

Comments are closed.