Mosad Mirre

Om jag hade glömt bort gårdagsmorgonens ohyggliga mängd armhävningar, så påmindes jag omgående när jag klev in på gymmet idag. Efter trevlig frulle hos systerystrer så rullade Mirre in på gymmet. Mina armar/axlar/bål var rökta tidigt in i passet; ett cross-träningspass med fokus på funktionell styrka.

Även våra 150 benböj i ett svep från igår gjorde sig lite påmint. Gjorde allt jag kunde verkligen för att klara av passet med min möra kropp. Ganska mosad Mirre.

Och just nu i denna stund är jag visserligen glad över passet, men känner mig väldigt obekväm till mods. I flera veckor har jag haft som plan att ta Ursvik Ultra Light 45km som ett bra träningspass. Men efter att knät sa hej lite förra veckan så vågade jag inte anmäla mig. Jag har inte ont, men jag måste liksom vara proaktiv.

Ikväll kör 11 kompisar.. Jag har anmält dem 2 stafettlagen.. Och så en som kör 75an. Och jag skulle ju göra 45an. Start 03 på natten. Kul äventyr!

Och just i denna stund kan jag inte ens försöka vara positiv. Jag känner mig bara anti liksom. Nedstämd över att inte våga lita på knät. Att jag bestämt mig för att jag måste banga. ”Ta rätt beslut”. Samtidigt som jag försöker intala mig själv att 3 varv på Xtremen kan jag göra vilken dag jag vill.. Vad är det för fel liksom.

Nej jag är bara frustrerad. Och jag har inte ens ont, jag bara -känner av- det lite grann. Men jag orkar inte, orkar verkligen inte, göra det rätta/smarta valet just in detta nu. Jag vill också springa, det är allt jag kan tänka på. Som en riktig barnrumpa känner jag mig. Jag vill också..

Fan också

6 Comments

  1. Me

    Svårt avstå eller inte…men om jag skulle bry mig om alla ”känningar” skulle jag aldrig få träna eller tävla.

  2. Fasiken vad tråkigt med knät! Lider med dig :(

  3. Ibland är svåra beslut nödvändiga för att få göra det man verkligen vill göra i framtiden. Och, ibland får man lyssna på kroppens viskningar innan den börjar skrika på en!

  4. Jag kan verkligen förstå dej och Gud så jag lider med dej.. Det är så jävla svårt att vara prima positiv i dom lägena… Kan bara säga att du är smart nog att göra rätt beslut och stark …kram

  5. This webpage is very well-organized as well as well-written

Comments are closed.