Tusen saker!

Cool bild från gårdagen

Jag hatar den där känslan av att ha tusen saker att göra. Men det känns så. Inte alls bra. Vilket resulterade i lite för sen läggning, lite för många tankar som snurrar och så utebliven morgonträning. Kanske lika bra.

Det är lite direkt in i matchen igen som gäller. Jag förstår att många tycker ”löparledare på Mallis” låter glassigt, men det är också jobb som tar mycket energi (även om det är roligt!). Försökte så gott jag kunde att ta det lugnt och varva ner igår kväll. Tog en promenad och tyckte världen var high-life innan lite mail grusade mitt humör. Men men.

Idag så försöker jag vara på topp igen. Det är jobb ungefär hela dagen. Eftersom jag är på resande fot väldigt mycket i maj så behöver jag lyckas få ihop en hel del när jag är hemma.   Bryter av med lunch med en vän och andas lite. Hatar känslan av att vara stressad och försöker motarbeta den så gott det går just nu..