Fail x 3

Vaknar blind. Inga linser hemma. Men tur att de är på posten då. Snacka om bra tajmning med beställningen. Kastar in en tvätt och hämtar linserna. Lyckas ta en bloggbild i samma veva som grannen dyker upp i hissen. Vrålar ”FYFAN VAD PINSAMT!!!” och gör bort mig hejdlöst.

Fail nr 1.

Tankar snurrar runt i huvudet. Mest jobb men även livet i allmänhet, som vanligt. Planerar kommande veckor. Fnular på en ny föreläsning. Huvudvärk. Smink och fixa håret. Mot lunchdejt. Har GLÖMT morgonkaffe och klockan närmar sig lunchtid. Glömt kaffe?!!

Fail nr 2.

Sedan mysig snabblunch med bästa Mia. Slappnar av och lyssnar på Mias story om min gulliga gudsons försök till att krypa. Men det blir mest att han står i plankan… Haha. Världens bästa Malte, gudmor gillar’t!

På språng mot pendeln. FAAAAAN.

Tvätten är förstås kvar i tvättstugan. I tvättmaskinen. Sådär 4h senare.

Fail x 3….

Kära vänner. Nu är jag på väg till jobbmöte resten av eftermiddagen och träning därefter. Vad kommer jag mer lyckas glömma och strula till?

Glömma morgonkaffet?? Jag lever ju för kaffe.. Herregud.

Efter en veckas nitiskt reseledar-dygnet-runt-jobb där VARENDA detalj ska vara på plats, är det som att korthuset föll ihop idag. Haha. Jag är ju känd för att hålla ihop grejer och ha sjutton tusen saker i skallen.

Skärpning Mirre ;)

20130429-130348.jpg

2 Comments

  1. Lisa

    Vet inte hur du känner, men ett tips är att ta stress-tecknen på allvar. Det är lätt att bli sjuk av stress och alldeles för enkelt att inte upptäcka det förrän det tyvärr är försent. Ta hand om dig!
    /en som hamnat i träsket

  2. Per

    Ta stresstecknen på allvar mirre. Ingen idé att bränna ut sig själv, ta det hellre lite lugnt nån vecka så blir det kanske bra.

Comments are closed.