En asfaltsmil??!

Jo fan, ibland så! Rullade iväg och lämnade Skogsbullen (därav min kram på andra bilden) och sedan skuttade jag och lillebror runt i löparskor. Han har inte sprungit på evigheter men gnällde inte speciellt mycket under vår 7km långa solskensrunda. Storasyster rundade upp till en liten asfaltsmil innan hon var klar.

Tänkte att det kunde ju vara smart att ta några kilometer på asfalten om jag nu får för mig att skutta runt Stockholm Marathon till helgen. Jag som skulle börja träna nu. Mjao. Känner mer för att göra spontanlöpningar istället. Går på magkänsla. Får se hur jag gör :)

20130527-123842.jpg

20130527-123850.jpg

4 Comments

  1. Jag spontanbestämde mig också för Sthlm maran förra veckan. Man lever ju bara en gång liksom och kan inte missa festen :)

    • Miranda Kvist

      hahaha.. JAG VET :D

  2. I went over this site and I conceive you have a lot of great information, saved to fav :.

Comments are closed.