Fredagsfärd

Jag har precis ordnat med lite anmälningar till nästa läger. Känns ju löjligt coolt att det bara droppade in flertalet på direkten. Samtidigt går mina tankar till löpargrupperna och deras frammarsch. Det är spännande att bli kontaktad från löpare i hela Sverige som vill dra igång TNT. Det är coolt, nej mer än coolt :)

Det coola är ju egentligen mest allt jag måste lära mig i takt med att bolaget växer. Har under de senaste månaderna vuxit ganska mycket vad gäller både social media, marknadsföring, profilmaterial mm. Människor har oftast varit min starka sida, men nu har jag vuxit på organisation (fast vi är ju inte så många än). Och att delegera. Jag är inte bäst på det, men tänker bli. Ingen ide att jag gör något som andra är bättre på, eller hur? Schysst filosofi. Så slutar det helt enkelt med att jag får springa runt och vara glad (sådant jag är bra på). Fasiken då har man ju lyckats ;)

Jag vet att vissa saknar lite mer typiska träningsbloggsinlägg, men som vanligt är min blogg lite mer träningstokig livsstilsblogg? Jag har ganska roligt i alla fall, och som vanligt väljer man att följa om man vill. Träna kan jag ju garantera att jag kommer fortsätta med också.

Strax rullar Skogsbullen mot Norrköping och möter upp Salomon-folket, arrangören och Roxen. Imorgon blir det spring igen!

20130524-181505.jpg

1 Comment

  1. I din blogg skriver du vad du vill!:) Jag följer dig och fascineras av ditt liv och din vilja att hela tiden utmana dig själv och inspirera andra. Önskar att jag var mer som du och vågade utmana mig mer med nya saker. Sitter t ex just nu och funderar på att ställa upp i mitt första ultralopp 6 timmar. Har t o m vunnit en startplats till detta lopp och ändå tvekar jag… Vad har jag att förlora liksom?!? Ok, en himla träningsvärk lär jag väl få, men kanske att det blir en superupplevelse?!? Funderar vidare!;)
    Kram

Comments are closed.