Träna och tävla?!

Shit jag måste börja träna igen. För min egen skull och inte bara för event och på coachingtillfällen. Börjar äntligen känna mig lite laddad igen. Har inte riktigt funnits utrymme på sista tiden dels för att jag haft en ruskigt seg känsla i kroppen, samt alla event osv.

Men snart. Då jäklar. Ska skriva ett inlägg om vilken tävling som blir min A-tävling iår. Och vilka jag mest ska springa igenom. Börjar dra på lite igen i och med morgondagens Kolmårdstrailen. Ska bli grymt kul. Har nog ingen chans på förra årets tid och placering (2:a!) men kul ska jag ha. Jävlar, då var man i form. Dags att komma igen. Denna mellanvecka tar slut på söndag. Från och med måndag ska jag lägga upp lite strategier för att komma tillbaka till ett stort antal träningstimmar + eventen. Ska bli stark och snabb igen! :)

1 Comment

  1. Heja Mirre!

Comments are closed.