Någonstans på västkusten

20130508-152226.jpg

Mayday mayday jag är kidnappad av västkusten!! ;)

Efter lite förseningar och annat strul (som att försöka äta en chokladmuffin utan att gegga ner hela sig, omöjligt) så anländer jag strax till slutdestinationen. Här är det väldigt platt utanför fönstret. Börjar peppa till nu inför jobbet som skall göras och har stängt ner mailen. Blir roligt detta!

2 Comments

  1. I in addition to my friends have already been checking out the good helpful tips on your site and so unexpectedly I had an awful feeling I never thanked the site owner for those tips. The guys came for this reason happy to read through all of them and now have surely been tapping into these things. Thank you for turning out to be very kind as well as for choosing such fabulous issues millions of individuals are really eager to be aware of. Our own sincere regret for not expressing appreciation to sooner.

Comments are closed.