Fortsättning följer

Hejsan hörrni!

Idag fortsätter Mirre-on-Tour-2013… Från Mallis till Norrköping till Falkenberg, Borås, Mölle och Falkenberg igen innan jag drar hemåt Stockholm igen.

Just nu känns det som att jag har packat allt och ingenting. Helt ärligt. Vet knappt vad jag har i väskan, och samtidigt tror och hoppas jag att jag har fått med allt. Förmodligen har jag inte fått med mig allt… Men det är jag van vid ;)

20130508-100433.jpg

Jag älskar och är extremt van vid att resa, speciellt själv också. Jag gillar det. Bara jag i ett par timmar liksom. Mot äventyr. Älskar den känslan, att vara PÅ VÄG mot äventyr. Nya platser osv. Nya människor också.

Blir kul ikväll med föreläsning på Team Sportia Falkenberg (kom!!! Start kl 17) och sedan provlöpning av deras bana. Sedan är jag inackorderad ensam på ett hotell i Falkenberg, blir en härlig kontrast mot tors-sön i en överfylld timmerstuga med en drös andra löpare, älska kontraster! :)

1 Comment

  1. Fortsättning följer |

Comments are closed.