Obeskrivbar lycka

Idag har jag tittat på bilder och tittat på bilder. Och läst fina mail och kommentarer. Och tittat på ännu fler bilder. Jag har avskärmat mig från människor och bara hängt själv. Solat, ätit och vilat. Fikat med syster yster.

Tittat på ännu fler bilder. Drömt mig tillbaka till fjällen. Försökt motivera varför jag bor i Stockholm. Tänkt på framtiden för mig själv och för Team Nordic Trail. Tänkt på livet i sin helhet och upplevelser i synnerhet.

Mest har jag varit nöjd. Urlakad och upplevelse-bakis.. men lycklig. Hoppas alla ni mår bra  också, jag vet ju att ni läser ;) Ni som vill med på kommande äventyr, skriv en kommentar eller maila. Vi har redan nu tankarna på en upplevelserik helg i höst!

11 Comments

 1. Moa

  Har kollat på massa bilder! Ser underbart ut!! Mitt knä börjat återhämta sig nu så drömmer om att följa med på nästa äventyr!!
  Kramar

  • Miranda Kvist

   Ja gumman vad roligt!!!

 2. Anna gustafsson

  Äntligen skadefri, såg dig på loppet i Falkenberg ! Själv kom man 4:à , första löpningen efter 2 års skador ! Är sååå lycklig att kunna springa igen å vill gärna ha info om kommande äventyr

  • Miranda Kvist

   Åh cooolt! Skrik på mig nästa gång :) och stort grattis till återkomsten!

 3. Hanna

  Underrbart fantastiska bilder!!!!! Jag vill med nästa gång :)

  • Miranda Kvist

   Jippi jaaaa!

 4. Emilia Ohlin

  Hej! Bilderna ser verkligen helt magiska ut :) jag tar gärna emot information om händelser till hösten, följer gärna med på ett läger om jag har möjlighet :)

 5. Camilla Thörnqvist

  Vem vill inte uppleva det du och alla TNT:are just upplevt! Kommer ni köra nåt trailpaket i Sthlm till hösten? Lite sugen att haka på, men hur ”grön” får man vara?! Höstläger låter riktigt nice!

Comments are closed.